ZVONKO BOGDAN brani Vučićevog brata: Nisam ga nikad video da reketira po Srbiji

Podeli vest sa drugima!
  • 218
    Shares

Bard naše muzičke scene Zvonko Bogdan zgrožen je izmišljotinama objavljenim u pojedinim medijima i na društvenim mrežama da je on posvedočio kako je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, pokušao da reketira poznatog subotičkog ugostitelja Lajoša Čakanja, pišu Večernje novosti

– To je ordinarna glupost. Zgrožen sam koliko neko daleko može ići u izmišljotinama. Već godinu dana nisam dao nikakvu izjavu medijima, čak ni kada je reč o muzici, a kamoli o takvim stvarima – kaže za Novosti poznati muzičar.

Podsetimo, pojedini tabloidi objavili su da je Andrej Vučić za milion evra pokušao da otkupi poznati subotički restoran “Boss” koji, po njima, vredi mnogo više i da je svedok tog razgovora bio upravo Bogdan koji je to “obelodanio” novinarima.

Tu “vest” su na svojim nalozima preuzeli i pojedini funkcioneri opozicionih stranaka prihvatajući je kao apsolutno tačnu upućujući uvrede na račun predsednika i njegove porodice.
– Andreja Vučića ne poznajem niti je ikada bio u mom restoranu. Sve što se pojavilo na društvenim mrežama je čista izmišljotina – potvrdio je Čakanj.

INFORMER