ZVONKO BOGDAN brani Vučićevog brata: Nisam ga nikad video da reketira po Srbiji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Bard naše muzičke scene Zvonko Bogdan zgrožen je izmišljotinama objavljenim u pojedinim medijima i na društvenim mrežama da je on posvedočio kako je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, pokušao da reketira poznatog subotičkog ugostitelja Lajoša Čakanja, pišu Večernje novosti

– To je ordinarna glupost. Zgrožen sam koliko neko daleko može ići u izmišljotinama. Već godinu dana nisam dao nikakvu izjavu medijima, čak ni kada je reč o muzici, a kamoli o takvim stvarima – kaže za Novosti poznati muzičar.

Advertisements

Podsetimo, pojedini tabloidi objavili su da je Andrej Vučić za milion evra pokušao da otkupi poznati subotički restoran “Boss” koji, po njima, vredi mnogo više i da je svedok tog razgovora bio upravo Bogdan koji je to “obelodanio” novinarima.

Tu “vest” su na svojim nalozima preuzeli i pojedini funkcioneri opozicionih stranaka prihvatajući je kao apsolutno tačnu upućujući uvrede na račun predsednika i njegove porodice.
– Andreja Vučića ne poznajem niti je ikada bio u mom restoranu. Sve što se pojavilo na društvenim mrežama je čista izmišljotina – potvrdio je Čakanj.

INFORMER

Advertisements

error: