ZREO ZA KAZNU! Glumica EVA RAS: Ministar Dinkić me je bolesnu izbacio iz bolnice

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Naša proslavljena glumica Eva Ras u potresnoj ispovesti za Kurir otkriva na kakav nehuman tretman je bila osuđena od strane Mlađana Dinkića.

Glumica Eva Ras (73) optužila je nekadašnju vlast, konkretno Borisa Tadića, ali i Mlađana Dinkića da su joj uništili život i maltene je ubili!

Tadiću ne može da oprosti što joj nije dao penziju, zbog čega je jedva preživljavala, a zbog Dinkića su je, kako tvrdi, izbacili iz bolničke sobe u Institutu za onkologiju!

Eva Ras je opisala s kakvim se sve mukama borila dok je bila smeštena u bolnici, gde se lečila od kancera.

– Kako pljunem krv, trčim na onkologiju da mi spasu život. Sad nije tako. Poučena iskustvom, već četiri godine ne idem u bolnicu, pa kad umrem, umreću – rekla je Eva.

Prisetila se još i kakav je pakao prošla, jer su političari žarili i palili i pitali se za sve po zdravstvenim ustanovama.

Advertisements

– Sećam se kad su me smestili na onkologiju. Prvo sam bila u sobi sama, a onda su me prebacili u sobu s nekim ženama. Na kraju sam završila na poljskom krevetu u hodniku jer su Dinkić i njegovi političari telefonirali! Kažu meni u bolnici: „Moramo, Evo, ako ne učinimo kako kažu, ne možemo da okrečimo.“ Uvek je tako bilo, ako se bolnice ne povinuju političarima, oni im uskrate donaciju. Neka ih. Tadić mi je otkinuo glavu uzevši mi staračku penziju, a ne nacionalnu, jer nisam ja tako važna – prepričava glumica i otkriva šta joj je ublažilo bol.

– Nisu lekari krivi. Doktor Čikarić me je izlečio svojim crnim humorom. Smeh je lekovit kad ste na pragu smrti. Sećam se kad sam htela da putujem u Rio. Kaže meni doktor: „Idi, Evo, slobodno, pa ne moraš da umreš u Beogradu.“ Otišla sam pevajući. To me leči. Mnogi mi na društvenim mrežama zameraju što sam još živa. Kažu, ima rak. Neka ih – reči su glumice.

Tadić i Dinkić do zaključenja broja nisu odgovorili na pitanja Kurira.

 

KURIR

Advertisements

error: