ZORANU MARJANOVIĆU HOĆE DA ODUZMU ĆERKU: Socijalna služba zapretila!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, mogao bi da ostane bez starateljstva nad ćerkom Janom (6) zbog „Zadruge“. Kako Kurir saznaje, on se požalio prijateljima da ukoliko ne bude poštovao odluku Centra za socijalni rad da u rijalitiju sme da ostane najduže osam dana, može da se suoči sa ozbiljnim problemom.

 

Iako je najavljen kao jedan od glavnih aduta ovog TV formata, Zoran će moći baš kratko da se zadrži pred kamerama jer su nadležni organi odlučili da mala Jana ne može dugo da bude odvojena od oca, koji je njen staratelj nakon smrti majke.

Jedini staratelj

Suprug pevačice koja je brutalno ubijena na nasipu u Borči 2. aprila prošle godine, pre skoro dva meseca, dogovorio se s producentima sve što je bilo potrebno za njegov boravak u novom rijalitiju. Prema prvobitnom planu, trebalo je da, kao i svi ostali učesnici, bude ravnopravan takmičar koji se, pored nedeljnog honorara, bori i za glavnu nagradu.

Advertisements

– Kako je Marjanović nakon ženine smrti postao jedini staratelj ćerke Jane, bio je u obavezi da obavesti nadležne da će duže vreme biti odsutan. Takođe, morao je da odredi privremene staratelje koji će brinuti o maloletnom licu. Zoran je predložio da njegovi roditelji Vladimir i Zorica brinu o Jani dok on bude u „Zadruzi“, ali zaposleni u Centru za socijalni rad u startu se nisu složili s tim.

Nisu mogli ni da mu zabrane da ode u rijaliti jer nemaju takva ovlašćenja, ali su mu razdvojenost od ćerke ograničili na osam dana. Ukoliko bi Zoran prekršio njihovu naredbu, mogao bi da ostane bez starateljstva. Pre desetak dana javio je producentima za novonastali problem, pa su se dogovorili da u rijaliti uđe barem na nedelju dana. Ostavili su mu mogućnost da se vrati ukoliko uspe da se dogovori sa socijalnim radnicima o dužem odsustvu – priča izvor blizak Marjanoviću za Kurir.

 

IZVOR: Kurir.rs

Advertisements

error: