ZORANA TVRDI: Borim se za bolji život građana!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Koridor 11 je prvi auto-put koji će Srbiju povezati iznutra – od Beograda, preko Šumadije, do Raške oblasti i koji će promeniti percepciju života u Srbiji, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

 

“Kad ovaj auto-put bude završen, od Obrenovca do Novog Beograda stizaće se za 15 minuta. Neće više biti gužvi kod Sajma, Ostružnice, Umke, kao ni klizišta. Za 15 minuta će se stizati od Obrenovca do Jurija Gagarina na Novom Beogradu! To će biti novi način organizacije života”, poručila je Mihajlović.

 

Ona je danas, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić, obišla radove na izgradnji mosta preko Save i Kolubare, na deonici auto-puta Surčin-Obrenovac, na drumskom Koridoru 11.

Advertisements

 

Mihajlović ističe da će se završetkom auto-puta od Beograda do Užica putovati laganom vožnjom za sat i po, a do Zlatibora još petnaestak minuta, umesto četiri ili pet sati koliko se sada putuje, duže nego do hrvatskog mora.

“Novi način života biće da građani koji žive u Ljigu ili Ubu mogu da rade u Beogradu, Čačku ili Užicu, ili obratno, i da to bude najnormalnija stvar. Da nam ništa u Srbiji više ne bude daleko – to je ovaj auto-put i to će biti novi život u Srbiji”, rekla je Mihajlović, navedeno je u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Kako se dodaje, izgradnja auto-puta Surčin-Obrenovac omogućiće spajanje drumskog Koridora 11 sa Koridorom 10 preko obilaznice oko Beograda, na petlji Surčin.

 

IZVOR: Tanjug / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: