ZORANA OSTAVKA! Voz pobio ljude JER NEMA RAMPE na putu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Jutros je u Nišu prema poslednim informacijama poginulo pet osoba a čak 16 ih je u teškom stanju od čega navodno njih 10oro su deca. Ipak nešto sasvim drugo nas je dodatno razbesnelo.

 

Poginule su dve žene u 40-im godinama, jedna penzionerka ali i dvoje dece uzrasta 15 i 16 godina. Nije poznato na koji način su konkretno poginuli ali prema nezvaničnim informacijama u pitanju su frakture glave i probijanje plućnog krila.

 

Kako prenose reporteri Dnevnog Žurnala sa lica mesta, na mesto nesreće stigao je i direktor policije Rebić koji je pomagao policajcima da pregledaju teren.

 

Kako saznajemo protiv vozača autobusa biće podneta krivična prijava jer je prema dosadašnjoj istrazi on kriv jer je ignorisao povike putnika da dolazi voz. Uprkos savetu putnika, vozač autobusa je na svoju ruku rešio da pređe prugu a u tom trenutku voz nije uspeo da se zaustavi.

Advertisements

Ovde dolazimo do “onoga”. Da je rampa kao što zakon i nalaže bila na ovakvom mestu, ona bi bila spuštena i vozač autobbusa sve i da je hteo ne bi mogao da pređe. Morao bi da sačeka najmanje pola minuta da prođe voz.

 

Lokalni meštani su nam rekli da su godinama apelovali na vlasti da se ugradi rampa jer zimi i dok je magla gotovo nemoguće primetiti voz u daljini. Samim tim vozači jako teško mogu da reaguju.

Smatramo da ministarka Zorana Mihajlović iz moralnih razloga treba da podnese ostavku!

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Montaža

 

Advertisements

error: