ZORANA: Ostavite svi mog sina na miru, sram vas bilo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Sin Zorane Mihajlović je nedavno dospeo i do Ujedinjenih nacija odakle je putem društvene mreže Instagram podelio fotografiju iz zdanja u Njujorku.

 

Svi su se pitali odkle on tamo, ko je platio smeštaj, čije pare troši sin ministarske Zorane Mihajlović.

Ovaj ugao gledanja od strane pojedinaca su očito Zorani zasmetali, pa je odlučala da se oglasi na svom zvaničnom Fejsbuk profilu, a objava je očito upućena opozicionarima:

 

Izjavu koji prenosimo u celosti:

 

Kad istina zaboli

Ne pamtim da se opozicija toliko uskomešala zbog neke moje izjave kao zbog one da su ih građanski protesti potpuno ogolili. I da su ljudi koji svake subote mirno protestuju u Beogradu jasno pokazali da ne podržavaju ni Vuka Jeremića, ni Boška Obradovića, ni Dragana Đilasa.

 

Društvene mreže su se tresle od komentara kako sam se zaboga usudila da kažem da sa opozicijom nemamo šta da razgovaramo. Pokuljale su optužbe, pretnje i teorije da sve zapravo radim kako bih nekome pokazala da sam ono što zapravo nisam, pa su me oni, eto, provalili. Smešno!

 

Kad to nije bilo dovoljno, onda su čak i mog šesnaestogodišnjeg sina uključili u neuspešni pokušaj mog disciplinovanja. Stvarno im je bilo teško da se sete da na svetu ipak ne postoji majka koja nije slaba na svoje dete. I naravno kad mi pomenu dete da to ne može da me ostavi ravnodušnom. Sad treba da im poručim da im to služi na obraz i čast, ali nisam sugurna da bi razumeli.

Advertisements

 

Pošto sam vaspitana da nikom ne treba da ostanem dužna, da krenemo redom. Od činjenica.
Ne želim da pobegnem od činjenice da građanke i građani koji protestuju nisu zadovoljni politikom Vlade Srbije i da na taj način ispoljavaju nezadovoljstvo. To je u redu, ako poštujemo demokratiju.

Ali, niko ne može da pobegne od činjenice da upravo ovi građani neće i ne žele ni Vuka Jeremića, ni Boška Obradovića, da neće ni Dragana Đilasa! Od te činjenice lideri opozicije ne mogu da pobegnu ma koliko to želeli! Koliko im organizatori protesta zapravo veruju i koliko ih podržavaju najbolje pokazuju time što im ne daju ni da se obrate okupljenima, a kamoli da im dozvole da ih predvode.

 

Ne treba biti mnogo mudar i pametan da bismo shvatili zašto ih građani neće. Građani vide da Jeremić, Obradović i Đilas nemaju nijednu ideju, nijedan konkretan predlog ili smislen program šta treba promeniti da bi svima u Srbiji bilo bolje, a ne da bude bolje samo ovom opozicionom trojcu.

Sram vas bilo ostavite se mog sina, pustite ga na miru!

 

Dnevni Žurnal / KURIR

 FOTO: Stefan Korać

 

Advertisements

error: