ZORANA MIHAJLOVIĆ: Srbija ne sme da se buni protiv velikih sila!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Žrtve i uništena zemlja su obaveza svima kojim vode Srbiju da nikada više ne dozvole sukob sa najmoćnijim zemljama sveta, navodi Zorana Mihajlović.

 

“Srbija danas ne želi sukobe ni sa kim, želimo kompromisno rešenje za pitanje Kosova, koje je više desetina godina gurano pod tepih jer želimo bolju budućnost za neke nove generacije i Srba i Albanaca”, navodi se u saopštenju iz kabineta potpredsednice Vlade.

 

Ona je navela da je Srbija danas mnogo drugačija od one pre 19 godina, da ide ka Evropskoj uniji, da je ekonomski stabilna i da ima predsednika Aleksandra Vučića, koji želi stabilnost, mir, saradnju i dijalog sa svim zemljama sveta.

Advertisements

“Upravo ovakva politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije garant su da će Srbija, u danas drugačijem međunarodnom okruženju, znati i umeti da očuva sve vitalne i nacionalne interese”, navela je Mihajlovićeva.

 

Ona ja kazala i da više od hiljadu poginulih vojnika i policajaca, hiljade ranjenih i pretrpljena šteta veća od 100 milijardi evra tokom NATO agresije obavezuju sve da se nikada ne zaboravi kroz šta je Srbija prošla na samom ulasku u 21. vek.

 

“Srbija se danas, 19. godinu zaredom, seća svojih žrtava, razaranja zemlje, nepopravljive nesreće i nepravde koja joj je naneta agresijom NATO 1999. godine, koja je izvršena bez saglasnosti UN”, saopštila je Mihajlovićeva.

 

IZVOR: B92

Advertisements

error: