ZORANA MIHAJLOVIĆ: Ja ću da postanem predsednica Srbije kad god poželim!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zamenica premijera otkrila je šta naručuje u kafani za jelo i na uvce, ko je najduhovitiji u Vladi, kakva je razlika između Brnabićke i Vučića, ko joj je bliži, Putin ili Tramp, ali i kada namerava da se kandiduje za šeficu države…

 

Ministarka za saobraćaj, građevinarstvo i infrastrukturu Zorana Mihajlović u poslednje vreme voli da priređuje iznenađenja svojim nenajavljenim posetama gradilištima širom zemlje.

Na pitanje o “ženskim ritualima” i koliko joj vremena treba da se spremi ujutro Zorana kaže:

“Ja kod kuće imam i kuče i mače, njih prvo nahranim, pa krenem da se spremam, pravim doručak za sina, pa krene šminka, otprilike treba mi sat vremena da se spremim. Ne mislim da je to nešto posebno, ja to volim, ne radim ja to zato što je to meni teško”, kaže ona.

Advertisements

 

Zamenica premijera kaže da kada bi imala nalog na Tviteru ne bi mogla da se kontroliše u nekim trenucima, nema toliko vremena da se time bavi, a problem je i temperament, jer ne bi mogla da izdrži, a da ne odgovori.

Mihajlović nije ni za Putina, a ni za Trampa, ona je uvek opredeljena za žene lidere kao što su Angela Merkel, Sonja Gandi. Kako kaže, te žene koje su lideri, koje su političarke, pokazale su da je sasvim moguće da naprave ozbiljne iskorake u svetskoj politici i da se ni po čemu ne razlikuju od muškaraca.

 

Na pitanje koje godine planira da bude premijer, a koje predsednik Srbije, Mihajlović je kazala:

“Kad budem htela”, rekla je Zorana Mihajlović za Sputnjik.

 

ALO NOVINE

Advertisements

error: