ZORAN SE ŽALI U ZATVORU: Političari i MUP mi pakuju ubistvo Jelene nisam kriv!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nisam ubio Jelenu, sve mi pakuju zbog politike. Nisam bio na mestu zločina, blato na pantalonama mi je ostalo kad sam po nasipu tražio Jelenu. Lažu da sam se svađao sa ženom pre njene smrti.

 

Zoran Marjanović, muž zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović koji je 15. septembra uhapšen zbog osnovane sumnje da je učestvovao u ovom zločinu, svojim cimerima u ćeliji Centralnog zatvora svakodnevno priča da nije kriv i da je uhapšen nevin iz političkih razloga!?!

Kako za Informer prenose zatvorski čuvari koji su u svakodnevnom kontaktu sa Zoranom, on tvrdi da mu je sve “napakovano” da bi se zaštitio pravi ubica, koji je moćnik iza koga stoje krupni političari!

Advertisements

Naši sagovornici odlično upućeni u Marjanovićev zatvorski život kažu da je on “miran i disciplinovan” i da poštuje sva pravila, da redovno jede i izlazi u šetnje. U poslednjih nekoliko dana se potpuno opustio u komunikaciji sa cimerima (jedan od njih je i Marko Nikolić, monstrum koji je u julu ispred Centra za socijalni rad ubio bivšu suprugu i sina), ali i sa zatvorskim čuvarima kojima sada detaljno priča o svim optužbama koje se protiv njega iznose u javnosti.

– Zoran sa ostalim zatvorenicima redovno dobija dnevnu štampu i u poslednjih nekoliko dana počeo je da komentariše sve što piše u novinama. I cimerima i nama čuvarima detaljno priča o tome kako je i zašto uhapšen i ko mu je navodno sve smestio. Naravno, tvrdi da je potpuno nevin i da nema nikakve veze sa zločinom – kaže jedan od naših izvora. Prema njegovim rečima, Marjanović cimere i čuvare ubeđuje da je žrtva politike!

INFORMER

Advertisements

error: