ZORAN KESIĆ ISPROZIVAO MINISTRA UŽIVO: Gledaoci, koliko ste ludi od nula do VULIN!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U najnovijoj epizodi emisije “24 minuta“ Zoran Kesić objašnjava razliku između “druga i ministra Aleksandra Vulina“.

 

Kada se tome niko nije nadao, kaže Kesić, podrška studentskim protestima stigla je sa svih strana – podržao ih je Vulin.

“Kako da ti se ogadi Fejsbuk – dobiješ friend request od mame i tate, kako da ti se ogadi Sarapa – pređe na Pink, kako da ti se ogade protesti – podrži ih Vulin. Vulin to ne kaže javno, ali sigurno se i on pita zašto RTS izveštava o protestima sada kada ima manje učesnika, a ćutao je prvih par dana, kada je na ulicama bilo desetine hiljada ljudi. Drug Aleksandar Vulin – ubeđeni levičar, kao čegevarista, oseća zov ulice, čuje marširanje mladosti, dohvatio bi barjak i poveo studente, radnike i seljake. ‘Idemo drugovi, za mnom, na zgradu Vlade’. Ali za to vreme, gospodin Vulin, ministar kaže: ‘Čekaj, čekaj, ja sam u Vladi, što mene? Nebojša, je l imate još one topove, ali da bude ladna voda’”, priča Kesić.

Advertisements

Kako kaže, to je taj dualitet, tačnije “vulinitet”.

“To je što razdvaja druga i gospodina Vulina, revolucionara i ministra, buntovnika i poslušnika. Pa od ovoga bi neko poludeo”, nastavio je Kesić.

Ovonedeljni analitičar je pisac Dejan Tiago Stanković, a specijalni gost u ovoj epizodi je pevač sevdalinki Božo Vrećo.

Kesić je u poslednjih par emisija popularizovao rečenicu: “Koliko si lud od nula do VULIN”. Aludirajući na neuračunjljivost ministra za rad.

B92

Advertisements

error: