ZLOČINAC KOJI NAS JE BOMBARDOVAO! VUČIĆ: Moji politički idoli su Angela Merkel i Šreder

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Na završnoj konferenciji za novinare koju je u svojstvu premijera održao Aleksandar Vučić izjavio da mu nije namera da vlada 10 godina.

 

On je, odgovarajući na pitanja novinara, izjavio da će uskoro saopštiti kada će se povući sa čela Srpske napredne stranke. “Uskoro ću reći kada ću to učiniti. Ja se odavno ne bavim strankom, odavno nisam stranački čovek”, rekao je Vučić, ali i dodao da će nastaviti da pomaže SNS-u i bude uz SNS, jer bez te stranke ništa neće moći da bude učinjeno.
“Za razliku od drugih, ne mislim da budem na vlasti 10 godine, iako bi neki bili i 20 godina, da imaju i upola podrške kao ja”, rekao je Vučić i ponovio da će građane Srbije obavestiti o tome kada će se povući sa čela SNS, jer je o svemu tome već sve isplanirao.

Advertisements

“Ja, znate, sve planiram i imam još ideja i planova koje mislim da sprovedem u narednom periodu, a posle toga nek drugi nastave”, rekao je on.

Vučić kaže i da bi želeo da ga u Srbiji pamte kao u Nemačkoj Gerharda Šredera.

Novoizabrani predsednik je rekao i da još nije odlučio ko će ga zameniti u Nemanjinoj 11. “Da sam odlučio, ja bih vam rekao”, kazao je on.

Inače, sinoć je Vučić odgovorio na pitanje jednog gledateljki pa je poručio da su mu politički lideri Nemci Angela Merkel i Gerhard Šreder.

DNEVNI ŽURNAL / B92

Advertisements

error: