ZLATKO DALIĆ: Tompson je naša himna!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pevač Marko Perković Tompson rekao je da su ga u autobus sa igračima Hrvatske pozvali selektor “Vatrenih” Zlatko Dalić i najbolji igrač Mundijala Luka Modrić, a selektor je rekao da ne vidi ništa sporno u Tompsonovom dolasku. Tompsonovo prisustvo u autobusu koji je vodio igrače od aerodroma do Trga bana Jelačića u Zagrebu izazvao je oprečne reakcije u javnosti.

 

Selektor Zlatko Dalić je na pitanje novinara N1 zašto je Perković bio u autobusu, u utorak u Varaždinu rekao da je ‘Tompson himna’.

Advertisements

“Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pevač, kakav pevač? To je hrvatska pesma ‘Lijepa li si”. Tu nije mesto za vaše pitanje, sad me pitati o pevačima… Hrvatska je druga u svetu, a vi mene pitate o pevačima, nemojte da me provocirate. Pevao je pevač koji je naša himna”, rekao je Dalić, prenosi N1.

Tomspon je objasnio kako se našao u autobusu: “Selektor Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je njihova želja da dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića, a ja sam ih pitao ‘jeste li vi sigurni’? Rekli su ‘de molim te dođi’. Znam da ima nekih negativnosti, ali ovo nije vreme za negativnost. Mislim da to govori sve o njima… Svako ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo da vređa”, rekao je Perković za RTL.

 

N1 SRBIJA / Newsweek

Advertisements

error: