ŽIKA SELJAK: Izgleda sam dobio otkaz na Radio televiziji Srbije

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Autor i voditelj „Žikine šarenice“ dobio ponude da pređe na Pink i Hepi jer mu krajem meseca ističe ugovor na Javnom servisu.

 

Autor emisije „Žikina šarenica“ Žika Nikolić u ponedeljak će odlučiti da li će napustiti RTS, gde je proveo svoj radni vek.

Domaćin najgledanije emisije na ovim prostorima dobio je ponude od Pinka i Hepija da pređe u njihove tabore jer mu krajem meseca ističe ugovor sa Javnim servisom.

 

– Ne znam šta će biti dalje. Ništa se još uvek ne dešava. U ponedeljak ću odlučiti šta ću raditi, što je fer i pošteno s moje strane. Ne mogu da odugovlačim. Zasad imam ponude s Pinka, Hepija i RTS, pa ću videti da li ću napuštati sadašnje mesto ili ću ostati. Šta da radim, ja sam čovek u penziji, nemam pojma zaista – kaže Nikolić za Kurir.

Advertisements

Ukoliko se voditelj odluči za prelazak u drugu medijsku kuću, on nema nameru da menja koncept emisije. Ostaće dosledan zanimljivim reportažama, dokumentarnim pričama, kvalitetnoj muzici i specifičnim gostima.

 

– Ne znam šta će biti sa „Šarenicom“ ako se odučim za drugu televiziju. Radio bih isto tako nešto i na drugom mestu, ne bih menjao koncept, samo naziv. Ako ostanem na RTS, biće sve po starom. Ne znam da li je to autorsko delo, da li je zaštićeno, nismo o tome raspravljali – rekao je Žika i dodao da je normalna stvar da mu srce ostaje tamo gde je radio godinama.

 

Kurir / M. D.

Advertisements

error: