ŽENA ZVONILA NA VRATA RUŽICE ĐINĐIĆ: Vrati mi moju kuću i odlazi!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Besna, ali i pomalo tužna Darinka je odlučila da pozvoni na dobro poznati interfon ispred svoje kuće kako bi ušla unutra i pokušala da razgovara sa Ružicom Đinđić. Nažalost, vrata se nisu otvorila, ali je Darinka želela svima da pošalje poruku!

 

Dedinje, jedan od najlepših krajeva u Beogradu je poznato po svojoj raskoši, lepoti, ali i prokletstvu, barem u slučaju Darinke Hadži Tatalović. Naime, Darinka je više od pola života provela u “Kafkinom procesu”, boreći se protiv vetrenjača.

Advertisements

 

Tolstojeva 35 je adresa na kojoj se vodi kuća od 130 kvadrata i 12 ari placa, koju je njen otac, Sava Đekić, kupio od svog gazde Bohusa Boukala, predratnog direktora Praške banke. Ipak, ona kroz kapiju ne može jer na toj adresi trenutno živi Ružica Đinđić, a u Darinikinoj kući živi njena posluga.

Besna, ali i pomalo tužna Darinka je odlučila da pozvoni na dobro poznati interfon ispred svoje kuće kao bi ušla unutra i pokušala da razgovara sa Ružicom Đinđić. Nažalost, vrata se nisu otvorila, ali je Darinka želela svima da pošalje poruku.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: