ŽENA KOJU SU IZBACILI IZ STANA SA DECOM: DS kriv za slučaj, Vučić nas spasio

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Iako je opozicija pokušala da iskoristi slučaj iseljenja porodice Petrović iz stana u Njegoševoj ulici u Beogradu, protiv predsednika države Aleksandra Vučić, oglasila se iseljena žena i poručila da predstavnici DS nisu hteli da je prime na razgovor dok su vodili opštinu.

 

Ovim činom po ko zna koji put opozicionim partijama koje su htele da iskoriste ovaj događaj da bi na najniži način iskritikovali vlast, predsednik Vučića i SNS pokazali su za razliku od njih da im je briga i o svakom pojedincu prioritet.

DS je juče i danas sve vreme pokušavala preko svojih medija da ovaj događaj predstavi kao jedan neljudski čin, ali usta im je zapušila Dobrila Petrović koja je baš njih lično, Kuzmanovića i Tatića označila kao glavne krivce zbog čega je iseljavaju.

U svoje ime i ime moje porodice koja je noćas iseljena od strame sudskih izvršitelja iz stana u Njegoševoj 65 zahvaljujem se predsedniku Aleksandru Vučiću i članovim SNS sa Vračara za pomoć koju je dobila moja porodica, navela Petrovićeva u otovorenom pismu.

Advertisements

– Zahvaljujući pomoći koju su prikupili članovi SNS sa Vračara moja porodica će imati krov nad glavom narednih godinu dana – istakla je ona.

– Agonija moje porodice traje godinama jer protiv sebe imamo advokata koji može sve da završi na sudu. Godinama obilazimo pragove džavnih institucija i niko nam nije pomogao. Ne znam ni sama koliko sam puta tražila prijem kod bivšeg predsednika opštine Vračar Kuzmanovića koji nikada nije imao vremena da me primi. Opština je dok je on bio predsednik 2007. godine odbila da se umeša u spor i o tome je obavestila sud i tako nas je ostavila na milost i nemilost surovom advokatu koji može sve u sudu – navela je Petrovićeva.

– Hvala svim ljudima koji su se sinoć okupili da spreče naše iseljenje, ali tu nije bilo mesto ljudima iz DS Kuzmanoviću i Tatiću koji nisu hteli da me prime dok su vodili opštinu Vračar. Kuzmanović i Tatić su krivi što je opština Vračar 2007. godine odbila da se umeša u moj spor i zato što sam danas ja, moja kćerka Snežana i naša deca su danas na ulici. Hvala ljudima koji su za nekoliko sati prikupili pomoć i predsedniku Vučiću koji je predložio – istakla je Petrovićava.

IZVOR: PINK.RS

Advertisements

error: