Željko Šašić stao u odbranu Lukasa: Sonja izaziva da je udarite, zato sam je i ostavio!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Prvi suprug Sonje Vukasnović, pevač Željko Šašić tvrdi da je i njega Lukasova bivša stalno izazivala da fizički nasrne na nju.

 

Željko Šašić je za “Informer” priznao da razume Acu Lukasa što je udario Sonju Vuksanović jer se i on tokom braka sa njom jedva suzdržavao da je ne udari.

– Ovo nije prvi put da se priča da su se Aca i Sonja fizički obračunavali. E, ja sam upravo iz tog razloga izašao iz braka sa njom. Da mi se, ne daj Bože, to ne bi desilo, jer ona muškarce izaziva i dovodi do ludila – otkriva po prvi put Šašić razlog zbog kog su se rastali i nastavlja:

– Ni tada, a ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom sa kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton. Nisam hteo da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao: “Sonja, nemoj da me izazivaš.” Bukvalno godinu dana u kući nismo ni komunicirali, sklanjao sam se, samo da je ne bih udario. I stvarno je nikada fizički nisam ni takao, ruku na nju digao nisam – kaže Željko.

Advertisements

Šašića nije mnogo pogodila Lukasova izjava da ga sada razume. Željko kaže da se samo pribojava da Aca ne prođe kao i on kada je viđanje ćerkice Viktorije u pitanju:

– Ako hoće sa mnom da saoseća i ako mu je stalo do tog deteta, razumeće sve moje ispade i upiranja prstom na njih. Shvatiće kako mi je bilo. Tek će Lukas da vidi kako će mu biti, ako mu je stvarno stalo do te male Viktorije. Racionalni i normalni ljudi, čak i kad se razvedu, moraju da ostanu u civilizovanim odnosima, makar zbog te dece. Samo sam tražio minimum kontakta da bi detetu, meni i ostalima bilo lakše, a bio sam ometen – žali se pevač.

izvor: Pink.rs

Advertisements

error: