ZBOGOM! Sahranjena glumica Milena Dravić

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Komemoracija povodom smrti legendarne glumice Milene Dravić koja je počela danas u 12 časova na sceni “Danilo Bata Stojković” u Zvezdara teatru, završena je. Diva srpskog i jugoslovenskog glumišta biće sahranjena danas u 15.30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

 

Veliki broj kolega prisustvovao je komemoraciji u Zvezdara teatru. Među prvima su stigli Voja Brajović, Milica Mihajlović, Branka Petrić, Dejan Lutkić, Tamara Dragičević, Dragan Bjelogrlić, Seka Sablić, koja joj je i venčana kuma…

Bili su i Petar Božović, Dragan Petrović Pele, Gordan Kičić, Mima Karadžić, Tanja Bošković, Vojin Ćetković, Radoš Bajić, Zdravko Šotra, Miodrag Krivokapić, političar Zoran Živković..

Advertisements

U prvom redu sedela je porodica a sala je bila preplavljena brojnim kolegama koji su došli da odaju počast glumici, koja je ostavila neobrisivi trag na jugoslovenskoj i srpskoj glumačkoj sceni. Komemoracija je počela minutom ćutanja.

 

Kuma preminule Milene Dravić i proslavljena srpska glumica Jelisaveta Seka Sabljić obratila se Mileninoj rodbini i okupljenim kolegama.

– Ostaje nam samo da se ponosimo sto je bila naša. Što je publika obožavala od prvog dana i sledećih 50 godina. Što je bila dobra, iskrena, draga, dobar prijatelj, lepa. Do zadnjeg dana lepa i hrabra. Jer se godinama borila. Prvo za Draganov život a onda svoj. I obe borbe je izgubila. Ja sam sigurna da njena duša sada ide prema nekom svitanju. Sa puno poštovanja i mnogo mnogo ljubavi ja mogu samo da kažem, zbogom – završila je Seka sa suzama u očima.

 

KURIR.RS

Advertisements

error: