ZBOG NJEGA je bombardovana Jugoslavija 1999. a sada želi VELIKU ALBANIJU

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U nezapamćenoj operaciji takozvane “velike Albanije“, zamaskirane u oblande lažne vojne neutralnosti i zaštitom prava Albanaca van Albanije i pred stalnim nasiljem NATO pakta koje traje od 1999. godine do danas, zloglasni američki penzionisani general Vilijam Voker donosi pakleni plan za Srbiju!

 

Povratak bivšeg šefa OEPS misije na Kosovu Vilijama Vokera u južnu srpsku pokrajinu kao i njegove izjave o “velikoj Albaniji“ nisu nimalo slučajne.

Kako saznaje portal Srbija Danas njegov plan, koji je prihvaćen od strane sponzora i glavnog koordinatora jedne velike zapadne zemlje je da se Srbija primora da isporuči načelnika Generlaštaba Vojske Srbije LJubišu Dikovića.

 

S ovim se slaže i analitičar Saša Borojević koji kaže da je cilj tog plana da Srbija odustane od insistiranja formiranja suda za ratne zločine u Prištini i kako navodi plan je podeljen u tri faze:

Advertisements

– Medijsku prašinu bi trebalo da podigne jedan veoma poznati NVO u Srbiji koju predvodi direktorka koja se do sada isticala u propagiranju politike hapšenja srpskih generala i isporučivanje Hagu. Druga faza je ucena Srbije da se general Diković isporuci.

 

Ukoliko to Srbija odbije plan je da se Diković uhapsi i sprovede do NATO baze „Slunj“, u Hrvatskoj nakon čega bi bio poslat ili u Hag ili Prištinu!

Treća faza je suđenje generalu Dikoviću pod optužbom da je lično odgovoran za ratne zločine na Kosovu i Metohiji tokom 1998. i 1999. godine, kada je bio komandant 37. motorizovane brigade tadašnje Vojske Jugoslavije, jedinice koja je dejstvovala na području Drenice – kaže Borojević.

 

On objašnjava da je kroz istoriju Srbija uvek bila odbranbena država, a da je glavni zadatak uvek bio očuvanje granica i borba protiv agresora.

 

IZVOR: PRAVDA

Advertisements

error: