ZATO JE I OSLOBOĐENA! Mira Marković podržala Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Presuda Miri Marković, nekadašnjoj supruzi predsednika Miloševića je nedavno ukinuta, a čitav slučaj je vraćen na ponovno suđenje i raspravu. Iza svega ovoga se krije mnogo toga. Krenimo redom…

 

Naš dobro obavešten izvor u vrhu države, napomenuo nam je da je ovo tek početak procesa rehabilitacije Mire Marković koja bi već krajem ove godine, ili početkom sledeće, mogla da bude na slobodi i to u Srbiji.

 

Njena poternica u bazi Interpola biće obrisana a ona će slobodno moći da uđe u Srbiju.

Njena prva presuda i poternica se prvo moraju oboriti, da bi nakon toga započeo novi monitrani proces suđenja. Na tom ponovnom suđenju ona će biti oslobođena, a kako nam kaže naš izvor iz državnog vrha, u fazi odbrane insitiraće se na tome da je slučaj protiv nje zastareo i da svedoka nema ili da je priča nezanimljiva za javnost. 

Advertisements

 

Nakon toga Mira Marković će trijumfalno da uđe u Srbiju.

Naš izvor iz državnog vrha isnitira na tome da je ona i zvanično uputila podršku predsedniku Vučiću a zanimljivo je i to da bi u narednih nekoliko meseci mogla i dosta novca da pošalje Srpskoj naprednoj stranci kao znak dobre volje za početak “prijateljstva”.

 

Zanimljivo je i to da režimski mediji već nekoliko dana rade intervjue sa njom a u jednom od tih intervjua je ona i sama priznala da želi da se vrati u Srbiju gde bi volela da umre.

Dakle, sudbina Mire Marković će biti kao i slučaj Kertesa i Bogoljuba Karića.

 

Dnevni Žurnal 

FOTO: Montaža Facebook

 

Advertisements

error: