ZAŠTO NIJE U ZATVORU? Ojdanić godinama spopada devojčice!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pevač Era Ojdanić već više od 15 godina važi za “prikrivenog” pedofila i čoveka koji za seks plaća velike svote novca maloletnim devojčicama.

 

Iako za sada nije bilo konkretnih dokaza to bi i moglo da se promeni s obzirom na najnoviju aferu u kojoj je navodno slao video snimak na kojem masturbira maloletnici iz Srbije.

DA stvar bude gora priznao je gostujući uživo u jednom rijalitiju da je imao šestogodišnju vezu sa devojkom koja je tada bila učenica osmog razreda ali da je ona u tu vezu ušla svojom voljom.

Mediji su tada spekulisali da će MUP poslati patrole u rijaliti kako bi privele Eru na informativni razgovor zbog mogućeg krivičnog dela obljube deteta ali do toga nije nikada došlo.

Advertisements

 

Pojedini mediji su u prošlosti navodili da je Era stupao u seksualne odnose sa maloletnim devojčicama i u svom vlastitom motelu “Era” u naselju Meljak ali ni to takođe nikada nije potvrđeno.

Zanimljivo je takođe da je i njegov rođeni sin potvrdio jednom prilikom u medijima ” da tata voli devojčice”. Nije poznato da li je Era Ojdanić ikada bio pozvan na razgovor u policiju.

Pa se postavlja pitanje da li zakon važi za sve ili samo anonimnu sirotinju!?

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Kurir.rs

Advertisements

error: