ZAŠTO mediji ne brišu komentare SNS botova na portalima!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Čuveni SNS botovi. Svi znamo za njih. Kako su mediji svih ovih godina prenosili, njihov navodni vođa je SNS mlađani funkcioner Slaviša Mićanović zvani Mićan, ipak konkretnih dokaza da je baš on glavni, nema.

 

Botovi su prisutni na srpskim medijima tačnije portalima još od 2012. godine. Nedavno je i bivši fukcioner SNS Saša Mirković rekao da je lično video te internet timove ali da su oni tu trebali biti samo tokom izbora a ne i tokom čitave vlasti SNS-a.

Takođe biši saradnik Vučića, Đorđe Višekruna je lično govorio u medijima o tome kako su se ti timovi stvarali, među kojima je bio i on sam.

PRAVI SE LUD

Iako vodeći srpski portali za vesti ističu da imaju zaštite protiv botova, to nije slučaj. Komentari šablonski ali i lažno ocenjivanje “minus, plus” svakodnevnica su ovih botova. Ko to plaća i kako možemo da nagađamo.

Advertisements

Primer je gde recimo: Milan, Žika, Stefan, Jovana, Danica pišu gotovo identične komentare:

” Gospodin Vučić naš predsednik vredno radi i bori se a dušmani samo pričaju”. Takođe primetno je da su gotovo svi komentari koji i u najmanjoj dozi imaju negativan stav prema SNS ili predsedniku Vučiću, ocenjeni sa po nekoliko hiljada negativnih komentara. Što je više nego jasno nameštano.

 

Pitanje za sve portale. Zašto ne smete da uklanjate botovske komentare!?

 

Dnevni Žurnal

 

Advertisements

error: