ZAŠTO LAŽEŠ ČOVEČE!? Jelenin tast je sad optužuje za švaleraciju sa tajkunom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Do sinoć je imao samo najleše reči za svoju monstruozno ubijenu snahu.

Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović posle sinoćnjeg hapšenja sina Zorana, osumnjičenog za Jelenino ubistvo, potpuno je promenio svoj iskaz. Pre godinu i po dana on je imao samo najlepše reči za svoju tragično nastradalu snahu Jelenu, govorio kako je strašno što je njegov sin u pritvoru, jer su Jelena i on bili kao nokat i meso.

– Veoma su se voleli. Bili su kao nokat i meso. Ja ne znam kako će on živeti sa ovim i bez nje – rekao je pre godinu i po dana Vladimir Marjanović ispred policijske stanice novinarima, kada je njegov sin zadržan u pritvoru 48 sati.

 

Reči o Jeleni Marjanović nije štedeo, i kada bi ga novinari pitali o njoj, uvek je imao reči hvale za svoju snahu.

– Ona je bila najdivnije stvorenje koje sam upoznao. Sjajna žena, majka, supruga. Kad pogledate u njene oči vidite toplinu, dobrotu i požrtvovanost. Otkako je ubijena proživaljvamo horor, najpre zbog njene smrti, a potom i zbog svega što pišu o nama – pričao je ranije Vladimir.

Advertisements

Godinu i po dana kasnje, posle sinoćnjeg hapšenja Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, njegov otac Vladimir potpuno je promenio iskaz, i izgovorio strašne reči o svojoj monstruozno ubijenoj snahi Jeleni. Verovatno je sve ovo u cilju odbrane svog sina.

– Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio – rekao je sinoć otac Zorana Marjanovića, Vladimir.

Zoran Marjanović je sinoć uhapšen zbog ubistva supruge Jelene. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

 

(Espreso.rs)

Advertisements

error: