ZAŠTO JE VUČIĆ TOLIKO KRIJE!? – Ovo je žena novog predsednika Srbije i prva dama!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sudeći po prvim rezultatima predsedničkih izbora, Aleksandar Vučić novi je predsednik Srbije. Aktuelni srpski premijer retko je svoj privatni život iznosio u javnost, piše hrvatski Index, ali poslednjih meseci mnoge je zanimalo ko je i kako izgleda Vučićeva supruga.

 

O Tamari Vučić ne zna se mnogo, osim činjenice da se za Aleksandra Vučića udala 2013. godine, a javnost je prvi put zaintrigirala atraktivnim izgledom kada se prošle godine pojavila na proslavi Dana žena na Belom dvoru gde ju je ugostila princeza Katarina Karađorđević.

Advertisements

Na ovim predsedničkim izborima Vučić se nije pojavio sa Tamarom, već sa ćerkom Milicom, a kroz kampanju nije nijednom spomenuo ženu niti je poveo sa sobom u obilazak gradova kako su to radili pojedini predsednički kandidati.

Tamara je diplomirala političke nauke i, prema pisanju medija, zaposlena je u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije.

Aleksandru Vučiću je ovo drugi brak. Od 1997. do 2011. godine bio je u braku s Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje dece, sina Danila i ćerku Milicu.

 

(Izvor: Index.hr)

Advertisements

error: