ZAŠTO I KAKO? Sin Zorane Mihajlović predstavlja Srbiju u UN-u!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Taman kada smo zaboravili na famoznu seriju u kojoj selo gori dok se baba češlja i živopisne junake iste – dobili smo još jednog sina Dragana!

 

Za razliku od lika koga je glumio Nenad Okanović, ovaj sin Dragan izgleda više voli da putuje po svetu. I to na račun svih nas!

Reč je o Draganu Mihajloviću, sinu Zorane Mihajlović, trenutno na mestu potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture!

 

Ovaj novi „sin Dragan“ je nedavno dospeo čak i do Ujedinjenih nacija, odakle je putem društvene mreže „Instagram“ podelio fotografiju iz zdanja na njujorškom Ist Riveru!

I sad, mi imamo nekoliko pitanja:

Šta će sin Zorane Mihajlović u Ujedinjenim nacijama?

Advertisements

Ko platio za njegov put i smeštaj?

 

Ima li Zorana imalo morala? Dok svaki četvrti stanovnik Srbije, po najnovijim podacima, nema dovoljno da skrpi kraj sa krajem, ona sedi u Vladi i ne radi ništa da to promeni, i pritom šalje sina na preskupe ekskurzije!

Ko je platio kartu do Njujorka sinu Z. Mihajlović? Ko mu je dao akreditaciju da u UN sedi na mestu rezervisanom za predstavnike Srbije? Da li profesorka Megatrenda može uopšte da shvati kolika je ovo zloupotreba i idiotluk?

Pitanja koje je postavio akademik Dušan Teodorović najbolje oslikavaju žalosnu sliku današnje, naprednjačke Srbije.

 

Nažalost, Zorana nije jedina. Ona je čak svoju bahatost dosta dobro držala pod kontrolom prethodnih godina, ali ovih dana dosta toga izlazi na videlo…

 

GERILA.RS / FOTO: FACEBOOK

 

Advertisements

error: