ZAR OVO NIJE MALO JADNO!? Premijer Vučić doveo roditelje u emisiju da ga brane i hvale!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić i kandidat na predsedničkim izborima gostuje sa porodicom u emisiji Ćirilica na TV Happy. Emisiji prisustvuju i njegov otac i majka.

 

Aleksandar Vučić je rekao da mu je samo jedna stvar zasmetala u kampanji.

“Grešku je napravio Milenko Jovanov kad je reagovao na napade na mog brata. Oni su napravili da to bude normalno. I to govori onaj kome nisam dao da kraducka i da vodi javo preduzueće. Ali se onda dogodilo da je Milenko napravio grešku. Izvinio sam se u formi saopštenja, a oni kažu nije dovoljno izvinjenje”, rekao je Vučić.

U studio je stigao glumac Lazar Ristovski.

Anđelko Vučić otkrio je da je lider SRS Vojislava Šešlja ispratio kad je išao u Hag i da ga je video pre dva i po meseca na sahrani.

“Korektno smo razgovarali. Video sam i njegovom sina. Mogu uvek da mu pogledam u oči. A on je rekao da je moj otac koga nisam upamtio prešao u katoličanstvo i podržavao ustaše”, rekao je Anđelko Vučić.

Anđelko Vučić otkrio je i epizodu iz 1972, kad je njegov sin imao samo godinu dana i kad je bio kod bake u Bugojnu. Te godine su simpatizeri ustaša, kasnije poznati kao Bugojanska grupa, ušli na teritoriju Jugoslavije i pokušali da obnove i uspostave NDH, a na Raduši kod Bugojna su pokušali da podignu ustanak.

“Došli su na vrata, kucali i pitali: Ima li muških glava. Ja sam došao naveče kući i pitao majku zašto je Aleksandar prekriven crnim čaršavomi ona “, ispričao je Anđelko.

Advertisements

Angelina Vučić je rekla da joj bilo teško da gleda kad je njen sin napadnut u Srebrenici.

“To je bilo jako teško i ja to ne bih požela nijednoj majci da to vidi”, rekla je ona.

Gostima se pridružio predsednik RS Milorad Dodik. On je rekao da je pre šest-sedam godina da su ga zvali iz kabineta Borisa Tadića i da će doći negov izaslanik. Dodik je, međutim, rekao da je odbio da ga sasluša kad su se sastali i naglasao je da je neko ko ne pristaek na pritiske.

“Vučić i ja smo imali neslaganje, ali smo uvek vodili poltiki d ase složimo”, rekao je Dodik.

U jednom trenutku, u studio se onesvetio gost. Vučić je tražio i da se zaustavi snimanje, ali je mladiću bilo bolje, pa je emisija nastavljena.

Aleksandar Vučić je rekao da je kriminalizacija njegovog brata Andreja počela nakon što se obratio javnosti posle incidenta u kome su ga pretukli pripadnici Žandarmerije.

– Tad se Andrej jedini put obratio javnosti i rekao je smao da ne želi pomoć ni EU, ni ombudsmana, već da veruje u svoju državu i da voli svog brata. To je sve što je rekao i tad su počeli na pšadi na njega – rekao je Vučić.

– Kao majka mogu da kažem sve najlepše, što je normalno. Ja sam ponosna na svoje sinove od kada sam ih rodila, rekla je Vučićeva majka, a on je u Aleksandar je imao opasku ” kako je ona ponosnijja na onog drugog”.

 

KURIR NOVINE

Advertisements

error: