ZA OTKAZ! Srpski policajci pokazuju “Orla Velike Albanije”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Umesto da štite građane i brane ustavni poredak zemlje, na šta su se i zakleli, pojedini policajci javno ističu simbole šiptarskih ekstremista, zbog kojih je nastradalo na hiljade Srba.

 

Pojedini policajci u Srbiji, umesto da štite građane i ustavni poredak naše zemlje, javno propagiraju simbole šiptarskih terorista i “velike Albanije”, i za to prolaze nekažnjeno! Bezbednosni stručnjaci i iskusni policajci smatraju da je to skandalozno i nedopustivo i da takvim njihovim kolegama nije mesto u MUP!

 

Provocirao klasiće

Advertisements

Informer je juče objavio fotografije Jovane Nuredini, polaznice Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) na praksi u Policijskoj stanici Rakovica, koja se na Fejsbuku pohvalila slikom na kojoj, zajedno sa detetom, pokazuje rukama orla, koji koriste pobornici ideje “velike Albanije”.

 

Naš list objavljuje i još jedan skandalozan slučaj policajca Besforta Junuzija iz Preševa, koji se takođe na Fejsbuku hvalio simbolima šiptarskih ekstremista.

Što se Jovanine slike tiče, ona je najverovatnije nastala prošle godine na jednoj svadbi na Kosovu, gde joj žive rođaci, a ovu skandaloznu fotografiju lajkovali su mnogi Albanci, ali i nekoliko Srba, što je još šokantnije?!? Čim je Informer objavio ove fotografije, Jovana je ugasila svoj profil na Fejsbuku.

 

AUTOR TEKSTA: Informer.rs

Advertisements

error: