ZA MEDIJE ONA NIJE VAŽNA! Ovo je žena koju je ubio Babićev vozač

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Stanika Gligorijević (52), nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se 31. januara dogodila kada se u automobil u kome se nalazila, na naplatnoj rampi kod Doljevca, zakucalo službeno vozilo “Koridora Srbije” u kojem je bio direktor tog preduzeća Zoran Babić, sahranjena je juče na groblju u knjaževačkom selu Debelica.

 

Sahrani su prisustvovale desetine ljudi, a o tragediji koja ga je zadesila, za “Novosti” je govorio suprug poginule žene. On kaže da je u trenutku ostao bez vernog druga i da sada sam mora da čuva majku Dragicu (72) i da brine o sinovima Milutinu (20) i Aleksandru (18).

 

– Moja supruga je 31. januara sa sestrom Mirom i njenim mužem Srđanom pošla u Vladičin Han, u selo Mrtvenica, gde je trebalo da prisustvuje sahrani svoga strica. Ali dok je Srđan plaćao putarinu na naplatnoj rampi kod Doljevca, u njegovu “opel astru” se svom silinom zakucala “škoda superb”, službeno vozilo “Koridora Srbije”. – podseća Velimir.

Advertisements

Prema rečima Gligorijevića, zet mu je ispričao da je u trenutku video u retrovizoru kako im se vozilo približava velikom brzinom.

 

– Sledeće čega se Srđan seća je prasak. Kako se ispostavilo, od siline udarca moja supruga je preminula na licu mesta. Stanika je pošla na sahranu, a sada mi njoj držimo opelo – rekao je Velimir.

 

BLIC.RS

FOTO: Arhiva

 

Advertisements

error: