ZA KAZNU! Devojka iz Srbije LAŽNO prijavila momka za silovanje i premlaćivanje!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ana L. (19) nije mogla da se pomiri s tim što ju je Lazar Lađevac (20) ostavio, pa ga je prvo lagala da je trudna, a onda ga i optužila da ju je zverski silovao… Čim je izašao iz pritvora, Lazar pobegao od nje u Rusiju

Ana L. (19) iz Grljana kod Zaječara, koja je u subotu lažno optužila komšiju Lazara Lađevca (20) da ju je zverski silovao, pre toga ga je lagala i da je trudna, očajnički pokušavajući da bude u vezi s njim!
Nakon što je Lazar u ponedeljak izašao iz pritvora, kad je dokazano da od silovanja nije bilo ništa, očajni mladić je odmah pobegao od Ane čak u Rusiju, kod svog oca!

Bila mortus pijana
Više javno tužilaštvo u Zaječaru je u ponedeljak i zvanično obustavilo istragu protiv Lazara nakon što je definitivno utvrđeno da je Ana izmislila da ju je on dva dana pre toga pretukao, silovao i 30 puta izujedao po telu.

Lazar bio u popravnom domu

Lazarov deda Aleksandar priznao nam je da je njegov unuk bio dve godine u popravnom domu.
– Posle razvoda roditelja, Lazar je ostao kod mene i bake da ga čuvamo. Bio je nestašan, malo se tukao s decom, malo nešto petljao oko kola i pošto mi nismo mogli da izađemo na kraj s njim, na preporuku Centra za socijalni rad, upućen je u popravni dom. To mu je koristilo, jer se odatle vratio kao poslušan i vredan mladić. Sada će u Rusiji verovatno započeti biznis oko uzgajanja voća i povrća jer mu je i otac agronom. Ne verujem da će se skoro vratiti u Srbiju – priča Aleksandar.
PREOKRET U ISTRAZI SILOVANJA U ZAJEČARU! Ana priznala da je SAMU SEBE GRIZLA jer je patološki zaljubljena u Lazara!

Advertisements

– Ana je u nedelju ujutro prijavila policiji da je silovana prethodne večeri oko 20 sati, u kući Lazarove bake u Grljanu. Međutim, iz te kuće otišla je tek tri sata posle ponoći taksijem, bez ikakvih povreda, što je taksista i potvrdio. Krunski dokaz bio je video-snimak na kome se vidi da se Ana te večeri veseli u kući sa Lazarovim društvom, u vreme kada je navodno silovana – kazali su nam u tužilaštvu.

Lazareva prababa Rada ispričala nam je da je Ana dugo proganjala njenog praunuka.

– Ana je u subotu bila kod nas u kući sa drugaricom, pa su sa Lazarom i njegovim drugovima roštiljali, pevali i pili. Devojke su bile toliko pijane da su povraćale po kući. Ja sam bila u susednoj sobi kada se to navodno silovanje dogodilo. Ja sam stara, pa bi i razumljivo bilo da slučajno nisam čula neko zapomaganje, ali u kući su bili i ostali dečaci, koji su na sudu potvrdili da nije bilo nikakvog nasilja. Velika je to bruka i sramota što nam je Ana priredila iz osvete jer Lazar nije hteo vezu s njom. Lazar je prošle noći sa mlađim bratom Acom otputovao kod oca u Rusiju – priča Rada.

INFORMER

Advertisements

error: