ZA HAPŠENJE! Era Ojdanić slao gole slike maloletnoj devojčici

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Folker Era Ojdanić (70) bez cenzure je, navodno, poslao devojčici od 17 godina eksplicitni snimak u kojem je poziva na seks!

 

Na sramotnom snimku, koji se deli na društvenim mrežama, a na kome je navodno Ojdanić i pokazuje mušku stvar, onaniše i izgovara gadosti, a na kraju snimka se vidi njegovo lice.

“Šta kažeš, a? Vidiš ko te gleda. Da li bi volela sad da ga samo prevučeš odozgo? Vidi j*ja. vidi kako se sija. Jedva čekam sutra uveče da ih sa usnama ovlažiš. Hm, je l’ poludeo?”, čuje se na snimku dok onaniše.

 

Video je dostupan redakciji.

Advertisements

Podsetimo, pre pet godina prozvali su ga pedofilom zato što se muvao sa maloletnicama, a folker se skidao po emisijama kako bi pokazao svoju muškost.

 

Era se oglasio povodom vulgarnog snimka i kaže.

“To je takva neka montaža i ta čuda, to je ludilo, majke mi! Sve je moguće, ja ne znam sad… Davao sam telefon, bio je na servisu, ali ja se ne sećam da sam taj klip imao u galeriji. To je to. Uopšte se ne sećam! Nemam pojma. Uopšte se ne sećam toga. Sve mi se čini da je to neka montaža. U svakom slučaju, boli me uvo!”, prvo rekao je Era.

 

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Kurir, Damir Dervišagić

Advertisements

error: