ZA BOLNICE I ŠKOLE NEMA, NARAVNO! Gradi se JOŠ JEDAN šoping centar u Beogradu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Polaganju kamena temeljca za taj tržni centar, koji bi prema planovima trebalo da bude završen u novembru 2018, prisustvovao je pored predstavnika kompanije za nekretnine GTC, koja je investitor radova, i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

 

Mali je novinarima kazao da se današnjim početkom gradnje tržnog centra u neposrednoj blizini Ade Ciganlije otvara gradilišna sezona u Beogradu, gde je trenutno aktivno 502 gradilišta.
Mali je naglasio da su procene da će ove godine u Beogradu u narednih četiri ili pet meseci biti preko pola milijardi evra investicija, što znači pokretanje građevinske industrije, privrede i nova radna mesta.

Direktor GTC Srbija Peđa Petronijević kazao je da je planirano da izgradnja tržnog centra Ada mol, koji će imati oko 90.000 kvadratnih metara od kojih 35.000 prodajnog prostora sa oko 150 radnji, bude završena 1. novembra naredne godine.

Advertisements

On je podsetio da je kompanija GTC izgradila više od 80.000 kvadratnih metara poslovnog prostora A klase u centralnoj poslovnoh zoni Novog Beograda, naglasivši da su do sada otvorili četiri kompleksa GTC – “hous, square, 19 aveniju i fortyone”.

Predsednik Upravnog odbora GTC-a Tomas Kurzman kazao je da GTC koji je već 15 godina prisutan u Beogradu, konstantnim ulaganjem i uvođenjem najviših standard, doprinosi da prestonica Srbije postane moderan grad usmeren ka budućnosti.

“Ada mol” se gradi u Radničkoj ulici, imaće pet spratova komercijalnog prostora i tri nivoa podzemnog parkinga sa oko 1.000 parking mesta.

Na njegovoj izgradnji biće angažovane kompanije iz Srbije i uposleno oko 1.000 ljudi.

IZVOR: B92 TV

Advertisements

error: