WIKILEAKS OTKRIVA: Vučić od Miškovića uzima pare 10 godina!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Wikileaks tajne depeše objavljene su pre nekoliko godina a one sadrže toliko puno stranica da je gotovo retko ko uspeo da sazna sve što je objavljeno.

 

Iako je i Srbija bila detaljno potkačena ovom svetskom aferom, naši mediji vrlo slabo danas pišu o tome. U presretnutim izveštajima koje je američka ambasada slala State Departmentu u Vašingtonu o 2008. godini, između ostalog pisalo je:

 

DS i Boris Tadić pomažu uništavanje Srpske radikalne stranke i Vojislava Šešelja. Nikolić i Vučić su nezadovoljni, spremni su za prelet ili formiranje svoje stranke. 

Advertisements

 

Tajkuni Miroslav Mišković i Milan Beko finansiraju Srpsku naprednu stranku ali i Vučića i Nikolića. Najviše novca ide na njihovo operativno trošenje koje se koristi za političku kampanju i finansiranje medija. Prvi kontakti između tajkuna i naprednjačkog dvojca dogodio se 2008. godine.

 

Vučić i Nikolić nisu u dobrim odnosima. Tolerišu se zbog političkog interesa ali je samo pitanje vremena kada že jedan od drugog da naprave distancu. Tako nešto biće ubrzano ukoliko SNS dođe na vlast.

 

Primetni su tajni kontakti između Mikija Rakića, šefa Tadićevog kabineta i Vučića. Njih dvojica očigledno prave plan oko usaglašavanja spoljne politike i evropskih integracija.

 

Dnevni Žurnal / Wikileaks

Advertisements

error: