VULIN: U laži Jeremića više niko ne veruje!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pokret socijalista smatra da su pretnje koje je lider Narodne stranke Vuk Jeremić uputio predsedniku Srbije još jedan očajnički pokušaj da skrene pažnju javnosti sa činjenice da su mu glavni finansijeri završili u zatvoru i da je njegova stranka ispod cenzusa.

 

U saopštenju za medije PS navodi da u Jeremićeve laži niko više ne može da poveruje, te da, umesto što preti Vučiću, “predsedniku koji uživa apsolutnu podršku naroda i koji se svaki dan bori za Srbiju”, treba da nastavi da radi ono što jedino i zna, “da se provodi i opija po Menhetnu”.

Advertisements

 

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić danas je najavio da će podneti tužbu protiv predsednika Srbije zbog, kako je rekao, povrede časti.

 

Jeremić je na konferenciji za novinare naveo da sva istraživanja pokazuju da je stranka koju vodi najjača opoziciona stranka, da beleži konstanstan rast, ali i ocenio da su zbog toga na tu stranku učestali medijski napadi.

 

Kako je rekao, poslednji napad na njega lično došao je od predsednika Republike, koji ga je nazvao šefom međunarodne lopovske bande.

 

IZVOR: Republika.rs / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: