VULIN POZIVA U RAT: Mi imamo neprijatelje i moramo se spremiti da pucamo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ministar odbrane, Aleksandar Vulin izjavio je kako srpska vojska treba da se pripremi za rat što je izazvalo polemike , ali i prozivke na društvenim mrežama.

 

– Imamo neprijatelje. Svaka vojska na svetu, a srpska možda više nego druge vojske treba da se priprema za rat. To je naš posao. Mi se spremamo za rat. I mi obučavamo ljude da će ratovati i pravimo planove kao da ćemo ratovati. I shodno planovima se opremamo, obučavamo i naoružavamo kao da ćemo u rat, izjavio je Vulin, što je izazvalo reakcije na Tviteru.

Podsetimo, srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin se sastao s američkim ambasadorom u Beogradu Kajlom Skotom sa kojim je razgovarao o dosadašnjim reformama naše vojske, o našem odnosu s NATO-om i sa Rusijom.

Advertisements

To je priprema, što više ljudi. A najpre da vratimo koncept da se oni koji su služili pod oružjem što češće obučavaju, da što češće obnavljaju svoja znanja. Oni koji nisu, da se pripreme za svoju ulogu. Nećete vi civila dovesti za vozača tenka, to je jasno, ali ga morate naučiti šta je vojska, šta on mora da uradi kao civi – rekao je Vulin za Novosti.

Da li se slažete sa ministrom Vulinom?
Pišite nam u komentarima!

 

(Espreso.rs)

Advertisements

error: