VULIN: Narod Srbije mora da veruje u mene i vojsku!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

On je, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, naveo da je od početka 2018. godine do danas Vojska Srbije uspela da reši stambeno pitanje za 704 porodice.

 

– Vojska Srbije ponovo gradi sistem. Mi pokazujemo da brinemo o svakom svom čoveku bez obzira da li je aktivni pripadnik Vojske Srbije ili je penzionisano lice, bez obzira da li je vojno lice ili civilni nametenik – poručio je ministar i dodao da svi koji pripadaju sistemu odbrane zaslužuju pođednaku pažnju i zaslužžuju da se o njima i njihovim porodicama brine, jer bez svakog od njih nema sistema odbrane.

 

Prema njegovim rečima, sistem koji je brinuo o ljudima planski je i namerno uništavan kako bi se podrila borbena gotovost vojske i uništio odbrambeni sistem zemlje, ali se on sada uspešno i veoma brzo vraća.

Advertisements

 

– Ljudi imaju razloga da veruju svojoj Vojsci i državi i budu deo sistema odbrane. Priđite sistemu odbrane, budite deo sistema odbrane i treba da znate da će se o vama brinuti od prvog dana kada postanete naš pripadnik pa do poslednjeg dana. Svaki pripadnik sistema odbrane može i mora da se oslanja na svoju Vojsku i na svoju državu – istakao je Vulin.

 

Stambeno pitanje danas je rešila i porodica majora Saće Premovića, načelnika Centra Ministarstva odbrane Novi Pazar.

 

– Posle šest prekomandi i bezmalo trideset godina radnog staža provedenih u jedinicama Vojske Srbije i Ministarstva odbrane dobio sam ključeve dvoiposobnog stana u garnizonu Raška, mestu odakle sam i krenuo svoj životni put davne 1970. godine – rekao je major Premović i zahvalio državi i Ministarstvu odbrane na brizi.

 

PINK.RS / FOTO: Profimedia

Advertisements

error: