VULIN: Mnogo smo jaki, nemoj niko da preti srpskoj vojsci!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ministar odbrane Aleksandar Vulin u svom govoru i obraćanju vonicima Srbije i medijima izjavio je da je srpska vojska trenutno u najjačem sastavu još od slavnih vremena kada su se vodili veliki ratovi.

 

Vulin je u svom kratkom govoru istakao da je srpska vojska od demokratskog perioda do današenjg dana pretrpela teške udarce i bila na rubu propasti ali je to sada kako kaže sprečeno, jer Vlada Srbije i predsednik Vučić Srbiju vode odgovorno i pošteno.

Vulin upozorava “one” koji imaju u glavi nameru da napadnu Srbiju da se predomisle jer će u suprotnom da osete jačinu vojske Srbije i njenog  udara koji dugo nije bio pokretan usled miroljubive spoljne politike koju vodi Ivica Dačić.

Advertisements

 

Mnogi analitičari smatraju da je ovakav Vulinov nastup uperen prst u oči Prištine koja u poslednje vreme sve više vojno interveniše na Severu Kosova bez ikakvih prethodnih upozorenja i dogovora sa Beogradom.

Vulin je takođe rekao da se nada da do ratnih sukoba neće doći ali da će Srbija biti spremna i jaka i u takvom scenariju!

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: