VUK JEREMIĆ UPOZORAVA: Mafija i kriminal guše Srbiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić poručio je na sednici Glavnog odbora stranke da je neprihvatljiva stolica u Ujedinjenim nacijama za Kosovo. On je rekao i da se u Srbiji događa “srastanje države i organizovanog kriminala”.

 

Jeremić tvrdi da je to prožimanje počelo sa severa Kosova, kada se odatle država povukla i zavladao organizovani kriminal.

“Država je odlučila da suspenduju institucije i dozvoli kriminalu da ih zameni”, rekao je Jeremić koji tvrdi da su strukture sa severa Kosova počele da funkcionišu u drugim delovima Srbije.

Dodao je da je “Srbija jedina zemlja u Evropi u kojoj se likvidiraju opozicioni politički lideri” i naglasio da se od 2003. godine i ubistva Zorana Đinđića, nije dogodilo “visokoprofilno političko ubistvo” sve do 2018. godine, kad je ubijen Oliver Ivanović.

Advertisements

 

Neprihvatljiva stolica u UN za Kosovo

Jeremić je poručio da je za Narodnu stranku nerihvatljiva stolica u Ujedinjenim nacijama za Kosovo, navodeći da bi uz malo diplomatske umešnosti to moglo da se izvede, a da se Srbija ne konfrontira s onima koji imaju suprotan stav od tog.

 

“Da li je ova vlast u stanju to da učini ne znam, a razlika je da li je neko ucenjen ili ne. U Narodnoj stranci nema ucenjenih, a u rukovodstvu Srbije ne znam ko nije ucenjen”, rekao je Jeremić.

On je upozorio da ukoliko vlast isporuči kosovsku nezavisnost članstvom u UN, a niko je u tome ne spreči, sledeća na redu mogla bi da bude Republika Srpska.

 

N1 SRBIJA

Advertisements

error: