VUK JEREMIĆ PRETI: Želim da Aleksandra Vučića dovedem do NERVNOG SLOMA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov uzvratio Vuku rečima da je mali kompleksaš i da će na izborima odlučivati građani Srbije, a ne Jeremićeve pare.

 

Predsednički kandidat i nekadašnji ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić kazao je da će nakon njegove pobede lider SNS-a i premijer Srbije Aleksandar Vučić sam otići, na šta mu naprednjaci nisu ostali dužni. Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov poručio je Jeremiću da će na izborima odlučivati građani Srbije, a ne Jeremićeve pare.

Kampanja predsedničkog kandidata Vuka Jeremića zahuktava se iz dana u dan, pa tako skoro nijedna društvena mreža nije pošteđena njegovih govora, spotova i gostovanja. On je juče objavio kratak spot, u kojem govori o predsedniku Vlade, a naslovio ga je „Kad pobedim, Vučić će sam otići”.

– On je danas blizu ivice nervnog sloma samo od činjenice da sam se kandidovao, a tek kada pobedim, skloniće on sam sebe – kazao je predsednički kandidat Vuk Jeremić.

Naprednjaci mu nisu ostali dužni na ovu govoranciju, a odgovor je stigao od potpredsednika te stranke Milenka Jovanova, koji ga nije štedeo.

Advertisements

– Jeremić je još jednom pokazao da je mali, frustrirani kompleksaš, šta god radio, gde god išao i šta god bio, ostaje zauvek mali, bedni frustrirani kompleksaš – rekao je on za „Alo!”, poručivši Jeremiću da će na izborima odluku o pobedniku doneti građani Srbije.

– Verovatno mu pare, za koje ne sme da kaže ko mu ih je i za šta dao, stvaraju utisak da je već pobednik na izborima. Ipak, na njegovu žalost, na izborima neće odlučivati njegove pare, nego građani Srbije, koji se dobro sećaju kako su Vuk Jeremić i njegova lopovska bratija gotovo upropastili Srbiju i doveli je na korak od bankrota i propasti, dok su sebe obogatili – zaključio je Jovanov.

Inače, među naprednjacima je juče vladala prava zavera ćutanja o tome ko će biti predsednički kandidat ove stranke na izborima. Nije bilo moguće proveriti sve glasnija govorkanja da će to ipak biti Vučić, a jedino što smo uspeli pouzdano da saznamo jeste „da će se sve znati za 3-4 dana”.

 

ALO

Advertisements

error: