VUČKO ŠIRI PANIKU: Sprema se rat u Srbiji, hoće da ruše Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

 

U Srbiji se vodi specijali rat koji za cilj ima rušenje države i njenog rukovodstva, a sve kako bi se pojedinci obogatili i kako bi država postala marioneta zapada, što je i bila od 2000. do 2012, ocenjuje glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer.

Dragan J. Vučićević dodaje da je protest koji je najavljen za sutra deo težnje da se ovaj cilj ostvari, te da su najave krvavog nasilja na ulicama samo pokazatelj da se sredstva u otimanju vlasti ne biraju.

 

Cela priča o stvaranju vojske, izjava Jensa Stoltenberga i bezobrazan odgovor koji je došao od Ramuša Haradinaja, ali i sve ono što se dešava u Beogradu i srpskoj opoziciji, deo je specijalnog rata, ocenjuje glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević. Ovaj rat, kako kaže, ima za cilj da “sruši Srbiju”, a vodi se tako što je potrebno izazvati haos u svakoj temi.

Advertisements

 

– Priča se uveliko o scenariju “žutih prsluka” i otvoreno se najavljuje krvavo nasilje na ulicama, kao politički plan Boška Obradovića, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića… Kada se ovo upari sa činjenicom da se na Kosovu dešava haos, gde je cilj oteti sever, jasno je da u njemu aktivno učestvuje dobar deo srpske opozicije. Oni, zapravo pokušavaju da iskoriste haos na Kosovu kako bi napravili haos u Srbiji – ocenjuje urednik Informera, dodajući da se sredstva u ovim nastojanjima ne biraju.

 

– Sada on nama drži lekcije i bori se protiv nasilja. Na njegovom primeru vidimo da na delu jeste specijalni rat, a kao govornici za sutra su najavljeni i Branislav i Sergej Trifunović. Sergej, koji poziva na pišanje po grobovima, koji poziva na vešanje na Terazijama, na nasilje prema ženama i Maju Gojković naziva fuksom – podseća urednik Informera.

 

INFORMER / DNEVNI ŽURNAL

 

Advertisements

error: