„Vučiću, zašto Gašić još uvek ima obezbeđenje i automobil s rotacijom i KO TO PLAĆA?“

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Levica Srbije Kruševac ponovo je pitala premijera Aleksandra Vučića ko čuva Bratislava Gašića i zašto se i dalje rasipaju pare građana.
Levica ističe da je prošlo tačno godinu dana od kako je Gašić smenjen sa mesta ministra odbrane i kako je ostao bez funkcije u SNS-u, te s tim u vezi nema nijedan zakonski okvir da sačuva državno obezbeđenje, ali ga i dalje koristi.

 

– Građani Kruševca mogu videti Gašiča sa državnim obezbeđenjem, crnim automobilima sa zatamljenim staklima i rotacijom. Ko čuva građanina Gašića i od koga ili čega- pita se Levica i dodaje: – Po kom osnovu građanin Srbije Bratislav Gašić i dalje uživa državno obezbeđenje, ko mu je dodelio državno obezbeđenje nakon prestanka zakonskog osnova i ko plaća to obezbeđenje? Država Srbija ili lično građanin Bratislav Gašić ili neko treći?
Levica molim Vučića, ako država plaća obezbeđenje, da objasni da li je građanin Bratislav Gašić, ktitor crkava i SNS-a, važniji za Srbiju nego neka trudnica u šestom mesecu trudnoće, neki sedamdesetogodišnji penzioner, profesor fakulteta, vojnik, policajac ili lekar, te se njemu i dalje plaća obezbeđenje, a njima su smanjena budžetska davanja.

Advertisements

 

– Ako državno obezbeđenje plaća lično Bratislav Gašić takođe molimo premijera da nam objasni po kom osnovu on to čini i da li su državne institucije privatizovane pa je moguće njihovo komercijalno iznajmljivanje, a da mi to ne znamo. Ako plaća neko treći tražimo od Premijera da nam objavi ime osobe koja vrši poslove države Srbije ili u ime države Srbije, a da o tome nije obaveštena Narodna Skupština Srbije- ističe Levica

 

OPOZICIONAR.COM

Advertisements

error: