VUČIĆU ODBROJANI DANI U BEOGRADU! – Đilas i Mišković ruše SNS vladavinu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Tajkuni stavili medije pod kontrolu: “Vreme” od Đilasa pravi junaka, a Miškovića proglašava za žrtvu! “Danas” piše da će Đilasa uhapsiti zbog izbora (!?!), “Nedeljnik” tvrdi da je Mišković nevin! Na sve to, SBB je ukinuo signal TV Prva baš kada je Vučić uživo davao izjavu!

 

Gazda “Delte”, zloglasni tajkun Miroslav Mišković kome je Apelacioni sud prošle nedelje na krajnje sumnjiv način ukinuo presudu kojom je osuđen na pet godina zatvora zbog utaje poreza, i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas krenuli su u totalni medijsko-politički rat!

Njihov cilj je da po svaku cenu pobede na predstojećim izborima u Beogradu i da onda sruše Vučićevu vlast i na republičkom nivou. Mišković i Đilas stavili su pod svoju kontrolu veliki deo beogradskih medija, preko kojih su već počeli da vode prljavu kampanju.

Advertisements

 

Ništa nije slučajno
Sve napred navedeno konkretno dokazuju naslovne strane “Vremena” i “Danasa”, sa kojih se Đilas predstavlja kao junak i lider opozicije, a Mišković proglašava za nevinu žrtvu političkog progona!?! Na sve to u najnovijem broju “Nedeljnika” objavljena je i velika “ekspertska analiza” Miškovićevog omiljenog ekonomskog novinara Miše Brkića u kojoj se tvrdi da je gazda “Delte” pošten biznismen koji je žrtva strašnog političkog progona!?!

Da je stvar više nego ozbiljna dokazuje i činjenica da je kablovski operater SBB, čiji je direktor Đilasov poslovni partner Dragan Šolak, u utorak 3. oktobra ukinuo signal TV Prva baš u trenutku kada je Vučić uživo davao izjavu.

INFORMER

Advertisements

error: