VUČIĆEVIĆ ZA PINK: Narode čuvaj se opozicija hoće tvoje pare!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista “Informer” izjavio je da su dragan Đilas, Vuk Jeremić, Saša Janković, Rada Trajković, takozvani iguman Sava Janjić ti koji su srušili svaku mogućnost da se sa moćnicima sa zapada dogovori nešto, da Srbima na Kosovu nešto ostane, kao i da oni sve i svašta lažu, sa jedinim ciljem, da otmu vlast u Srbiji.

 

Nakon što je opozicija izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da neće ni časa časiti da zaštiti Srbe na severu Kosova i Metohije od pokušaja novog pogroma, ocenila kao strašnu, Vučićević je rekao da se na osnovu njihovih izjava može zaključiti da Srbija ne treba da zaštiti Srbe na KiM.

– Čitava ta opozicija nema politiku, ima samo politiku mržnje, dok tajkun Đilas, Janković, hoće da kažu kako treba razgovarati, da treba pričati… S druge strane, Jeremić i Dveri kažu kako odmah treba ići u rat. Dogovorite se gospodo šta je vaša politika, rat ili mir, i šta vam se tačno ne sviđa u reakciji. Ne mogu da shvatim kako izgleda birač tajkunove Đilasove, Jeremićeve, Jankovićeve i ostale opozicije, on je neki teški šizofreničar – kazao je Vučićević i dodao:

Advertisements

Tajkun Đilas, Jeremić, Janković, Rada Trajković, takozvani iguman Janjić, oni su ti koji su srušili svaku mogućnost da se sa moćnicima sa zapada dogovori nešto, da Srbima na Kosovu nešto ostane. Nadam se da oš uvek postoji šansa da se nađe neko razumno rešenje za KiM. Razumno rešenje nikako ne može da bude Đilasovo, Jankovićevo, Obradovićevo rešenje, koji kažu da je Kosovo nezavisna država i da mi to treba da priznamo. To nije rešenje, to je kapitulacija, mi nećemo da kapituliramo kao država – ističe Vučićević.

Kako kaže, Srpska lista je juče takozvanoj srpskoj opoziciji uputila poziv da prestane da zloupotrebljava pitanje KiM i muku srpskog naroda u pokušaju da se dokopa vlasti.

– Oni sada ne biraju sredstva ne bi li rekli da neko izdaje Kosovo ili prodaje. Sve i svašta lažu, sa jedinim ciljem, da otmu vlast u Srbiji, a ta vlast im treba da bi otimali pare i trpali u svoje džepove – ističe Vučićević.

 

On je o desantu prištinskih specijalaca ROSU na Gazivode rekao da je to očigledna provokacija koja je smišljena i dugo planirana.

 

Advertisements

error: