VUČIĆEVIĆ: Šta je hejteri propade vam protest? Nema vas nešto!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Mnogo volim razgovore sa hejterima. Onim ostrašćenim, zaslepljenim, zapenušanim, onim zatrovanim propagandnim bojnim otrovom koji se svakoga dana ispušta po medijima i društvenim mrežama. U poslednje vreme to mi je omiljena društvena aktivnost.

Koristim svaku priliku – na slavama, rođendanima, krštenjima, venčanjima, ali i na ulici, u redovima po samoposlugama, pekarama, na benzinskim pumpama… – da sa hejterima razmenim argumente. I znate šta? Oni ih nemaju. Argumente. Oni ne barataju činjenicama. Njihov jedini ‘dokaz’ jeste ona od silne upotrebe već potpuno izlizana parola: Vučiću, pederu!

 

Šta, gospodo hejteri, šta je to konkretno što ne valja? U kojoj je to društvenoj oblasti danas, na kraju ove 2018. godine, gore nego 2012? Recite bar jedan primer, pokažite prstom bar na jednu stvar.

 

Okej, evo, nek je i peder, mada nije. Ali šta osim toga?! Šta, gospodo hejteri, šta je to konkretno što ne valja? U kojoj je to društvenoj oblasti danas, na kraju ove 2018. godine, gore nego što je bilo 2012? Recite bar jedan primer, pokažite prstom bar na jednu stvar.

 

Je l’ gore to što nam je danas državni budžet u plusu, a u vreme ovih koji danas izigravaju opoziciju bio je u debelom minusu? Je l’, može biti, ne valja to što je za ovih pet-šest godina izgrađeno više autoputeva nego za prethodne tri decenije? Da li je strašno to što je kurs dinara danas čvršći nego ikada u modernoj istoriji ili to što sada imamo najviše direktnih stranih investicija ili, možda, to što smo rešili problem Železare u Smederevu i što smo na najboljem putu da rešimo i RTB Bor?!

Advertisements

 

Da nije, nisam baš najbolje shvatio, Vučić titulu ‘pedera’ zaslužio time što je prosečnu platu u Srbiji za ovih šest godina sa 330 evra podigao na više od 450 evra?

 

Ili je užasno to što je ova, Vučićeva, vlast za svog vakta od Vojske Srbije napravila najmoćniju armiju na prostoru bivše Jugoslavije? Da nije, nisam baš najbolje shvatio, Vučić titulu ‘pedera’ zaslužio time što je u Srbiju vratio državu, jerbo se ovom zemljom više ne komanduje pritiskom na dugme iz stranih ambasada?

 

Možda je, ko će ga znati, kriv i za to što je prosečnu platu u Srbiji za ovih šest i po godina sa 330 evra podigao na više od 450 evra? Ili će biti da ga, ‘Vučića pedera’, treba srušiti sa vlasti zato što je otvorio najviše fabrika, zato što je nivo zaposlenosti danas u našoj zemlji ubedljivo najveći?! Ili je, biće da je to, on kriv zato što u jako teškim od dosista nasleđenim okolnostima najuspešnije moguće brani Kosovo i Srbe na Kosovu? Kriv je, razume se, on, a nikako nisu krivi oni pre njega koji su postavljali granicu između Srba i Srba tamo gde ona nikada pre nije bila, oni koji su vodili sramnu, podaničku spoljnu politiku i radili direktno u interesu najcrnjih srpskih neprijatelja?!

 

informer.rs

Advertisements

error: