VUČIĆEVIĆ ŠIRI PANIKU: Sprema se konačni obračun u Srbiji!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer otkrio je, kako kaže, proverenu i pouzdanu informaciju o sastanku Dragana Đilasa i Marka Jakšića koji su dogovarali obaranje Vučića koje će biti zasnovano na napadima u vezi Kosova. On je ovu dvojicu pozvao da izađu i javno kažu o čemu su razgovarali u Bogutovcu.

 

“Đilas i Jakšić se sastali i spremali konačan obračun sa Vučićem”

Glavni i odgovorni urednik “Informera” Dragan J. Vučićević je podelio ekskluzivnu informaciju o tome da je pre dva dana došlo do susreta Dragana Đilasa i Marka Jakšića u kafani “Kod Mira” u selu Bogutovac između Raške i Kraljeva.

 

– Jakšić je kontroverzni leder Srba sa severa Kosova. Razgovarali su jedino o početku tzv. “konačnog obračuna sa Vučićem” u kojem Kosovo treba koristiti kao glavnu temu. Đilas ne sme javno da kaže da se protivi rešenju za KiM već koristi Marka Jakšića za napade. Udružili su se svi koji su stvorili lažnu državu Kosovo protiv Vulića – kaže Vučićević i dodaje:

 

Javlja se Jeremić koji podržava pismo! Pa ti si upropastio Srbiju, ti si poslao ono skandalozno pitanje Međunarodnom sudu pravde pa smo dobili rešenje o legalnoj kosovskoj nezavisnosti, u tvoje vreme je postavljena granica! Stvorili ste probleme u budžetu! O Kosovu se, zahvaljujući Vučiću, ponovo govori. Podrazumevala se nezavisnost, to je bila završena priča.
On je pozvao Jakšića i Đilasa da otkriju o čemu su razgovarali.

 

– Pozivam ih da kažu o čemu su pričali. A znamo da su se odlučili su se za “konačni obračun” protiv Vučića. Misle da smo svi oboleli od meningitisa, pa smo zaboravili, ćutaćemo i staćemo uz izdajnike koji su pristali na nezavisnost Kosova?! Moramo da se borimo za Kosovo na najpametniji način, a ne da dobijemo ništa a damo sve – rekao je Vučićević.

Advertisements

 

“Ristićevo preteće pismo – nastavak kampanje protiv Vučića”

Govoreći o pismu koje je juče predsednik Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije “Otadžbina” Slaviša Ristić uputio predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, a u kojem javno i otvoreno poziva na ubistvo predsednika Srbije, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Informer“ ističe da je reč o nastavku kampanje udruženih “dosovsko-žutih-tajkunskih političara” i stranih agentura kojima ne odgovara stabilna i jaka Srbija.

 

Svi zajedno, kako kaže, pokušavaju da iskoriste Kosovo kako bi srušili Vučića i dokopali se vlasti. On podseća na izlažiranu otmicu, zatrovanu vodu, gorivo i sve događaje kojih smo svedoci prethodnih dana, te je slučaj pretećeg pisma nastavak kampanje. Kaže da se u prvi plan stavljaju laži koje treba da poljuljaju poverenje građana i da se jako malo govori o uspesima Srbije.

 

Niko ne govori o BDP-u koji je najviši u regionu, niko ne govori da smo bili na ivici bankrotstva, a da smo sada jedini u regionu sa suficitom. Prosečna plata se približava magičnoj cifri, kako su je nazivali oni iz prethodne vlasti, od 500 evra i veća je od Bugarske prosečne plate koja je članica Evropske unije. Prestigli smo BiH i približavamo se CG kod koje su plate i penzije “fejk”, budući da je to dirigovana država. Državna kasa nam je u plusu, za razliku od svih državnih kasa u Evropi, uz izuzetak tri države. Sve ovo se krije napadima zbog Kosova. Pokreće se lov na Vučića koji vode navodni veliki Srbi i nacionalisti koji pišu Putinu, zatim ono koji bi priznali KiM kada bi došli na vlast što otvoreno priznaju i dali bi Kosovu dve stolice u UN. Upravo to je juče Saša Janković napisao na Tviteru – kaže Vučićević.

Vučićević podseća na naslovnice današnjih novina i nedeljnika, na kojima se skandalozno napada predsednikov sin Danilo Vučić. Nedeljnik je izdvojio fotografiju na kojoj se veseli golu koji je postigao Kolarov. Zbog fotografije sa navijačima, Danilo Vučić je predstavljen kao kriminalac.

 

AUTOR TEKSTA: Pink / P.rs

Advertisements

error: