VUČIĆEVIĆ SE NAPALIO: Emisija Lava Pajkića je remek delo i veličanstvo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Tanja Vojtehovski je, na primer, novinar. Ugledni, da ne kažem ogledni primerak. Uvažena, poštovana, nagrađivana, na sva usta hvaljena zbog svoje TV emisije.

 

A to što je ista ta Tanja Vojtehovski istovremeno sve do pre neki dan bila ostrašćeni sledbenik Saše Grčić Jankovića i njegovog PSG, to što i dalje uvek i u svakoj prilici otvoreno mrzi i pljuje SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa to nema nikakve veze, to se nekako podrazumeva kao dokaz njenog profesionalizma i objektivnosti.

 

Ta strašna, otvorena, na momente bolesna mržnja čak joj je u drugosrbijanskoj kvazieliti kupila i indulgenciju ranijih ružičastih grehova (ko se, na primer, uopšte seća da je gđa Vojtehovski u jednom rijalitiju gošću upitala da li je doživela orgazam dok ju je otac silovao!?!).

 

Sergej Trifunović je, jelte, glumac. Iza sebe ima puno dobrih uloga, ostvarenja po kojima ga pamte i prepoznaju širom regiona. I on je nagrađivan, i on je hvaljen i uvažavan. A to što ‘zapišava grobove’ i posredno poziva na ubistvo gorepomenutog Vučića, to što preti svima koji mu nisu po volji i obećava im vešanje po terazijskim banderama, pa to je sasvim okej, to se podrazumeva i baš mu nekako daje na profesionalnom ugledu.

 

Vlado Georgiev je, da kažemo, pevač. Cmizdrave devojčice, one koje ga slušaju, kažu čak da je Vlado dobar pevač. Ne razumem se u muziku, pa ne mogu o tim njegovim njegovim tra-la-la baladama, ali vidim da je i dotični u profesionalnim i medijskim krugovima poprilično poštovan. E sad, što gospodin Georgiev javno ne vadi onu stvar iz usta, što najprostačkije vređa i preti linčom svima koji mu nisu po volji, pa i meni, e to je baš kul. To mu u stvari podiže rejting u žutim medijima, koji su i danas, šestu godinu posle rušenja dosizma, u Srbiji još u ubedljivoj većini.

Advertisements

 

I sve bi bilo okej i ne bi zasluživalo ova dva stupca, da je to pravilo, da isti aršini važe i za one sa druge strane. Ali ne važe. Kada se danas i ovde, jelte, bilo ko usudi da kaže makar jednu lepu reč o aktuelnoj vlasti, kada bilo ko javno izrekne bilo koju činjenicu koja ne ide u prilog hejterskoj fatalističkoj teoriji po kojoj je danas u Srbiji baš sve najgore, onda se taj neko odmah proglašava za plaćenika, krezubog kretena, sendvičara, dupeuvlakača… I to bez razlike i bez ikakvog pardona.

 

Žuta medijsko-politička ološ-elita besramno napada čak i takve neupitne veličine kakva je svetska šampionka Ivana Španović. Nju su, da podsetim, častili najgrđim epitetima, o njoj su izmišljali najgrozomornije laži samo zato što se usudila da javno konstatuje činjenicu da država Srbija sistemski, finansijski podržava vrhunsku atletiku?!? Toplog zeca u medijima i na društvenim mrežama po istom principu prošli su i Boža Maljković i Svetislav Bule Goncić i Laza Ristovski i Jadranka Jovanović i Leontina Vukomanović i Milan Gurović i Dragan Džajić i Branko Kockica…

 

I onda je sasvim logično da Lav Grigorije Pajkić posle samo jedne epizode ‘Kontravizije’ bude nabijen na medijski kolac jerbo se usudio da javno razobliči nakazno licemerje i beskrajnu glupost žute ološ-elite, dok je istovremeno Zoran Kesić svojim imbecilnim TV izdrkotinama zavredio status drugosrbijanskog polubožanstva.

Ništa vam nije jasno? Pravo da vam kažem, nije ni meni.

 

IZVOR: INFORMER -KOLUMNA DJV

Advertisements

error: