VUČIĆEVIĆ: Samo imbecili i budale veruju Jeremiću!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Bolje je biti u minusu nego biti u plusu; bolje je imati državu na ivici bankrotstva nego državu koja u svim oblastima ogromnim koracima grabi napred; bolje je na Kosovu izgubiti sve nego dobiti nešto; bolje je kukavički živeti u lepim lažima nego se hrabro suočiti sa ne tako lepom istinom…

 

Najbolje je, zapravo, državu vratiti u status privatne prćije istih onih dosističkih lopova i njihovih tajkunskih i medijskih satrapa koji su Srbiju posle Petog oktobra sistematski opljačkali i doveli na ivicu totalne propasti.

 

Eto, to je logika srpske opozicije čiji su lideri Tajkun Đilas, Vuk Pozderac Jeremić, Boško Ljotić Obradović, Saša Prangija Janković… Njihov plan i program, njihova ideologija, svode se na otimačinu. Oni hoće da, uz pomoć stranaca, otmu vlast – jer da je pošteno na izborima osvoje ne mogu nikako – da bi onda otimali lovu i trpali je u svoje ugojene guzice. Njih, bre, zanima samo i Tajkun Đilas, Vuk Pozderac Jeremić, Boško Ljotić Obradović, Saša Prangija Janković… Njihov plan i program, njihova ideologija, svode se na otimačinu. Oni hoće da otmu vlast da bi onda otimali keš, jedino keš. Prokleti, prljavi keš. I to je, koliko god to banalno zvučalo, početak i kraj svake priče. Na to se svode sve njihove masne laži, i one o Kosovu, i one o ekonomiji, i one o državi.

Advertisements

 

Treba, jelte, biti totalni imbecil, pa poverovati da je Vuku Pozderac Jeremiću iskreno stalo do Kosova. On koji je 2004, kao Tadićev savetnik, ubeđivao glavne urednike da je Kosovo zauvek i nepovratno izgubljeno, on koji je tada otvoreno lobirao da Srbija što pre uđe u NATO, on koji je svojim delanjem, dok je bio na vlasti, doveo do toga da se na Brnjaku i Jarinju postavi granica između Srba i Srba; on, taj i takav, sada je kao veliki, najveći Srbi i sada bi da brani ‘srpsku Đakovicu’?! Aman!

 

Ili Tajkun Đilas. On je, kao, rešenje za srpsku ekonomiju?! On koji je sa Tadićem doveo Srbiju na ivicu bankrotstva, u poziciju da nemamo da isplatimo plate i penzije, on koji je izgradio ubedljivo najskuplji most u Evropi, on koji je iza sebe u Beogradu ostavio 1,1 milijardu evra duga (!?!), on koji je vlast iskoristio da bi profit svoje privatne firme uvećao za 5.000 odsto; on je sada kao taj kome sa puno poverenja treba da poverimo državne finansije?! I kuku, i lele, i joj!

 

AUTOR TEKSTA: Informer / Kolumna Dragan J. Vučićević

Advertisements

error: