VUČIĆEVIĆ: Samo imbecili i budale veruju Jeremiću!

Podeli vest sa drugima!
  • 190
    Shares

Bolje je biti u minusu nego biti u plusu; bolje je imati državu na ivici bankrotstva nego državu koja u svim oblastima ogromnim koracima grabi napred; bolje je na Kosovu izgubiti sve nego dobiti nešto; bolje je kukavički živeti u lepim lažima nego se hrabro suočiti sa ne tako lepom istinom…

 

Najbolje je, zapravo, državu vratiti u status privatne prćije istih onih dosističkih lopova i njihovih tajkunskih i medijskih satrapa koji su Srbiju posle Petog oktobra sistematski opljačkali i doveli na ivicu totalne propasti.

 

Eto, to je logika srpske opozicije čiji su lideri Tajkun Đilas, Vuk Pozderac Jeremić, Boško Ljotić Obradović, Saša Prangija Janković… Njihov plan i program, njihova ideologija, svode se na otimačinu. Oni hoće da, uz pomoć stranaca, otmu vlast – jer da je pošteno na izborima osvoje ne mogu nikako – da bi onda otimali lovu i trpali je u svoje ugojene guzice. Njih, bre, zanima samo i Tajkun Đilas, Vuk Pozderac Jeremić, Boško Ljotić Obradović, Saša Prangija Janković… Njihov plan i program, njihova ideologija, svode se na otimačinu. Oni hoće da otmu vlast da bi onda otimali keš, jedino keš. Prokleti, prljavi keš. I to je, koliko god to banalno zvučalo, početak i kraj svake priče. Na to se svode sve njihove masne laži, i one o Kosovu, i one o ekonomiji, i one o državi.

 

Treba, jelte, biti totalni imbecil, pa poverovati da je Vuku Pozderac Jeremiću iskreno stalo do Kosova. On koji je 2004, kao Tadićev savetnik, ubeđivao glavne urednike da je Kosovo zauvek i nepovratno izgubljeno, on koji je tada otvoreno lobirao da Srbija što pre uđe u NATO, on koji je svojim delanjem, dok je bio na vlasti, doveo do toga da se na Brnjaku i Jarinju postavi granica između Srba i Srba; on, taj i takav, sada je kao veliki, najveći Srbi i sada bi da brani ‘srpsku Đakovicu’?! Aman!

 

Ili Tajkun Đilas. On je, kao, rešenje za srpsku ekonomiju?! On koji je sa Tadićem doveo Srbiju na ivicu bankrotstva, u poziciju da nemamo da isplatimo plate i penzije, on koji je izgradio ubedljivo najskuplji most u Evropi, on koji je iza sebe u Beogradu ostavio 1,1 milijardu evra duga (!?!), on koji je vlast iskoristio da bi profit svoje privatne firme uvećao za 5.000 odsto; on je sada kao taj kome sa puno poverenja treba da poverimo državne finansije?! I kuku, i lele, i joj!

 

AUTOR TEKSTA: Informer / Kolumna Dragan J. Vučićević