VUČIĆEVIĆ: Rekli su mi kriminalci da se nekome sprema ubistvo u Srbiji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na naslovnoj strani današnjeg dnevnog lista “Informer” našao se ekskluzivni tekst o hapšenju ubice iz SAD koji je, prema navodima ovog lista, spremao atentat u Srbiji. Kako ističe glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević to je jasna naznaka da nekome odgovara da se u prestonici napravi haos i destabilizuje vlast u Srbiji.

 

Kako se navodi, Korbet D, bivši marinac, uhapšen je u štek-stanu u Beogradu, a kod njega je pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim brojem. Pištolj CZ-99 najčešće se koristi upravo u likvidacijama jer mu se ne može ući u trag.

Ovog Amerikanca su, kako se dodaje, krila dvojica Srba, koji su pričali da je on “došao da obavi posao” i odmah nestane.

 

Dragan J.Vučićević, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer istakao je da je reč o “opasnoj priči” koja još nije razjašnjena do kraja.

Advertisements

– Daj Bože da nije nešto ozbiljno, ali sve govori da jeste. Obaveštajne službe su operativnim radom došle do štek-stana u kojem je pronađen američki državljanin sa pištoljem i njegovim DNK na istom, što govori da ga je dodirivao i možda koristio – kaže Vučićević.

 

Opširnije o ovoj temi čitajte u štampanom izdanju dnevnog lista “Informer”.

Vučićević se osvrnuo i na sinćni protest ispred zgrade RTS, na kojem se okupilo nešto više od 500 ljudi.

On je istakao da je to demonstracija agresije i mržnje.

 

INFORMER

Advertisements

error: