VUČIĆEVIĆ: Oni koji hoće da ugase Informer su fašisti

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je da opozicija na najnezakonitiji način vrši pritisak na slobodu medija u ovoj zemlji, kao i da su to metode kojim se služe samo fašisti.

Vučićević je rekao da kada bi se Dragan Đilas, Vuk Jeremić i slični pitali, on bi već bio u pritvoru i čekao da bude poslat na tri godine zatvora.

 

– To je ta demokratija o kojoj ta takozvana opozicija danas govori, i to je ono što oni nama spremaju ako se jednog dana dohvate vlasti. Hvala predsedniku Vučiću što je pomenuo naš slučaj, jer mi je neverovatno što se osim Pinka i Informera niko ne bavi činjenicom da opozicija na najnezakonitiji mogući način vrši pritisak na slobodu medija u ovoj zemlji – izjavio je Vučićević.

Advertisements

 

Kako dodaje, Đilas, Jeremić, Obradović odlaze ispred REM-a i traže nasilno oduzimanje licence Pinku.

 

– Traže da ovih nekoliko stotina ljudi ostane bez posla. Da ova televizija bude ugašena, zato što se njima ne sviđa uređivačka politika ove televizije. Ovo je privatna televizija, koja ima svoju uređivačku politiku, koja može da vam se sviđa ili ne – kazao je Vučićević.

On dodaje da privatna televizija i privatne novine imaju pravo na uređivačku politiku kakvu oni procenjuju da treba da imaju, kako kaže, privatnu uređivačku politiku.

 

INFORMER.RS / PINK.RS

 

 

Advertisements

error: