VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Srbijom ne vladaju tajkuni nego Vučić!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević otkrio je gostujući u Jutarnjem programu TV Pink zašto je tajkun Miroslav Mišković na samom vrhu tradicionalne božićne liste NAJMOĆNIJIH LJUDI U SRBIJI, odmah iza Aleksandra Vučića.

 

– Ova božićna lista je rezultat ozbiljnog rada svih urednika i novinara Informera. Razgovarali smo sa analitičarima, sociolozima, psiholozima i drugim ozbiljnim ljudima koji se bave društvenim kretanjima i došli smo do zaključka da je Miroslav Mišković zaista drugi najmoćniji čovek u Srbiji. A da nije tako zar mislite da bi od prošlog do ovog Božića njegova presuda za pljačku države bila poništena i vraćena na novo suđenje – rekao je Vučićević i dodao:

Advertisements

 

– Zar mislite, da nije tako, da bi Mišković pet godina od njegovog hapšenja još bio neosuđen.

 

Vučićević ističe da bi lako moglo da se dogodi da sledeće godine Mišković na toj listi bude prvi, kao najmoćniji čovek u Srbiji.

 

– Za to je potrebno samo da njegovi puleni Đilas, Janković i Jeremić pobede na izborima. Mi Srbi lako zaboravljamo da je do pre pet godina upravo on vladao Srbijom i određivao ko će da vodi Vladu i ko će šta da radi… On bi sada da nas vrati u to vreme – rekao je glavni urednik Informera.

 

INFORMER

Advertisements

error: