VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Počinje specijalni rat protiv Srbije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni i odgovorni urednik ‘Informera’ Dragan J Vučićević, izjavio je gostujući na televiziji Pink, da je navodna otmica novinara Cvetkovića samo go interes da se na bilo koji mogući način, pa i ovakvim glupavim stvarima pokuša da otme vlast. ovo je početak specijalnog rata. Ne treba biti teoretičar zavere, treba se samo koristiti logikom – rekao je Vučićević.

 

– Ova otmica i cela priča oko nje jeste finalni dokaz karaktera onoga što se u Srbiji zove srpska opozicija i srpska scena “nezavisnih” medija. To je samo go interes da se na bilo koji mogući način, pa i na ovakvim glupavim stvarima pokuša da otme vlast – rekao je Vučićević.

Kako je rekao, svi koji se bave novinarstvom već decenijama unazad, znaju ko je Stefan Cvetković.

Advertisements

– To je jedan krajnje kontroverzan čovek, koji nema nikakav kredibilitet u srpskoj javnosti. To je čovek koji je više puta u poslednjih nekoliko godina najstrašnije slagao. Međutim, opoziciji ništa od toga nije zasmetalo da od ovoga prave nacionalnu dramu – rekao je Vučićević.

 

Kako je podsetio, on je kobajagi otet u sredu u 23 časa, a kako je objasnio, policija ga je našla u neko rano popodne.

 

– Pa zatim priča o metanu sa kojim je otrovana voda. Metan je gas koji u dodiru sa vazduhom eksplodira. Ukoliko hožete da ga prospete u vodu morali bi da odete na Mars. Nažalost takve vesti prolaze. Ljudi često potpadaju pod neku vrstu panike – izjavio je Vučićević.

 

On kaže da je finale tih lažnih, podmetnutih vesti – otmica Cvetkovića.

 

– Došao je da priča o tome kako je otet, a poziva se na Evropu i medije u Srbiji. Opozicija je bila tužna što se njemu ništa nije dogodilo. On je rekao istinu da je tretman svih nadležnih organa bio veoma korektan. Bili su srećni da je živ i zdrav. Jeremić je rekao da Merkel više nikada neće videti Vučića jer ga je otpisala. Jeremić je isti način govorio da je i Putin besan na Vučića, što smo svi mogli da vidimo netačno – rekao je Vučićević, objašnjavajući na koji način se žuti opozicionari, kako kaže, koriste pojedinim medijima.

 

AUTOR TEKSTA: Informer.rs / FOTO: Pink

Advertisements

error: