VUČIĆEVIĆ: Mrtvi glumci Dragan Nikolić i Bata Stojković podržali Đilasa!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je gostujući na TV Pink da je Kosovo najveći i najteži problem Srba i Srbije i istakao da mi moramo da imamo jasnu i preciznu odluku kakva je naša politika prema Kosovu. Vučićević je istakao da opozicija vodi prljavu kampanju za beogradske izbore zloupotrebljavajući čak i ubistvo olivera Ivanovića, ali i mrtve glumce.

 

– Aktuelna je politika koja kaže da prvo vidimo taj unutrašnji dijalog o kome pričamo već nekoliko meseci. Ja mislim da mi prvo moramo da se dogovorimo među sobom šta je to što mi hoćemo i šta možemo sa Kosovom – rekao je Vučićević.

Prema njegovim rečima, zamrznuti konflikt je loše rešenje i najmanje ide u prilog Srbima.

 

– Mi biološki nemamo vremena da čekamo. Nažalost, nismo nacija u narastanju, nas je svake godine 30.000 sve manje i manje. Albanaca baš i nije. Do 2012. vodili smo politiku koja je bila pogubna po nas – rekao je Vučićević.

Advertisements

Kako kaže, Kosovo je pre deset godina proglasilo nezavisnost i to u trenutku kada su Vuk Jeremić, Tadić i Đilas bili vlasti, i dodaje da se tada desio i martovski progrom i sve nesreće za naš narod na Kosovu.

 

– Čak se i ubistvo Ivanovića upotrebljava u političke svrhe u njihovoj kampanji. I sada mesec dana nakon ubistva Olivera Ivanovića, jasno je da Srbija ili neko iz Srbije nema nikakve veze sa tim. Ima veze sa nekima koji zataškavaju, usporavaju, kriju tu izjavu. Trebalo im je mesec dana da Srbiji pošalju forenzički izveštaj u vezi sa ubistvom. Očigledno je da je neko organizovao i izveo ubistvo Olivera Ivanovića da bi pokušao na osnovu toga da dodatno destabilizuje Srbiju – rekao je Vučićević.

 

kurir

Advertisements

error: